Nancy Sture Olsen og Ralf georg Olsen har brukt mye tid på å restaurere Trysnes Brygge og bygget ny landhandel. Nå stenger de i ukedagene og ser frem til ferie i Hjørring. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Når ser vi frem til en helg i Hjørring

  Nicolai Prebensen
  12. aug. 2019
  20:27
Mandag formiddag la Trysnes Brygge marina og Landhandel ut følgende melding på sosiale medier;
«Da var tiden inne for å takke dere alle for denne sesongen. Vi setter veldig stor pris på dere som har benyttet vår lille landhandel og iskiosk her på Trysnes Brygge.

Dere har gitt oss massevis av gode tilbakemeldinger, noe som har motivert og ikke minst gitt oss mulighet til å åpne opp igjen neste år! Dere har tydeligvis forstått verdien av å ha en nærbutikk! (...)

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Ikke helt
- Nå stenger vi ikke helt, sier daglig leder Ralf Georg Olsen til N247 mandag kveld. 

- Vi kommer til å ha åpent i helgene fremover. Hvor langt ut på høsten det blir er ikke satt enda, men vi holder på så lenge det er folk nok, sier han og lover en mye lengre sesong neste år. 

- Det kom jo litt brått på i år, og til neste år åpner vi mye tidligere. Da vil også utleieleilighetene være tilgjengelige og sesongen blir derfor adskillig lengre enn i år. Årets sesong har vært bedre enn forventet. Trafikken har økt utover sesongen etterhvert som dette ble kjent og vi er veldig fornøyde.Det var jo ren tipping hvordan dette ville gå, men nå er vi klare på at vi går på med full kraft til neste år, sier han videre.


Helårsåpen
Olsen legger til at marinaen er helårsåpen.

- Den er jo helautomatisk og derfor blir ikke den stengt nå. Jeg vet også at restauranten fortsetter utover og derfor blir det liv her på brygga lenge enda. 

- Ferie har vi ikke hatt i år, men Nancy og meg tar en helg i Hjørring utpå høsten en gang. Det ser vi frem til, avslutter han.

Kristian Lohne på Trysnes Brygge Restaurant og Bar bekrefter overfor N247 at de skal holde på utover høsten og muligens vinteren.

- Vi har åpent onsdag til søndag ut august. Etter det vil vi satse på noen helger, enkeltarrangementer og kanskje noen julebord når den tiden kommer, sier han.

Slik så det ut på Trysnes Brygge bare få dager før åpning midtsommers. Neste sesong er leilighetene klare til utleie, og Ralf georg Olsen regner med en adskillig lengre sesong en årets på brygga. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Kristian Lohne på Trysnes Brygge Restaurant og Bar holder åpent noen uker til. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no