- Burde ha ledet 10-0 etter første omgang

Søgne FK - Tveit 6-1 (4-0), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion onsdag kveld.

Det gjestende laget Tveit Søgne-herrene hadde på besøk i seriekampen onsdag kveld har ett poeng etter 16 kamper i årets sesong. Målforskjellen er 23-80, minus 57 mål, og det bar oppgjøret sterkt preg av onsdag. Slikt blir det lite underholdning og spenning av.
Gjestene hadde to skudd på mål etter 90 minutter og det måtte en liten forsvarstabbe til for at de på et merkelig vis fikk ett mål mot hjemmelaget 10 minutter før kampslutt. Det var de tre gangene bortelaget var innenfor 16-meteren til vertene denne kvelden.
Resten av kampen ble spilt innenfor 25 meter fra Tveits mål og når 21 spillere kjemper om plassen inne i et svært begrenset område kan det være grunnen til at Søgne ikke klarte å score flere mål enn seks.
Uansett var dette en viktig kamp for hjemmelaget som igjen har heng på teten i divisjonen med en tredjeplass på tabellen.
- Det er en kamp
- Det ble en merkelig kamp, men det er en kamp, og det gleder meg at spillerne i alle fall i første omgang spilte god fotball og prøvde å spille fotball på et konstruktivt vis. Det er ikke lett med elleve spillere i forsvar, men motstanderen var svak og vi burde ha ledet 10-0 til pause, sa trener Thor Jostein Dyrnes til N247 etter kampslutt.
Det blir umulig å trekke frem enkeltspillere etter en slik kamp. Vi nøyer oss derfor med å ramse opp Søgnes målscorere slik.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Klassisk kampbilde fra seriekampen onsdag kveld. Mye kjemping om ballen uten mye finspill. (Foto: Nicolai Prebensen)
Målscorerne
1-0, fem minutter, Markus Aamodt. 2-0, 32 minutter, Stian Aamodt. 3-0, 34 minutter, Espen Sørensen. 51 minutter, Jon Bartok Djuve. 5-1, 85 minutter, Anders Gundersen (Tveit) og 6-1, 87 minutter, Stian Aamodt.
Neste hjemmekamp for Søgne-herrene er 24. august mot Hisøy på Søgne stadion. I forkant møter laget Arendal 2 19. august. Hisøy har kun tre poeng mindre enn Søgne på tabellen og kan bli en batalje på det perfekte naturgresset på stadion.
Sist oppdatert 15.08.2019 klokken 07:41 av Nicolai Prebensen
Jon Bartok Djuve prøver en brasse. Det hadde vært en praktscoring om den hadde truffet mellom stengene. (Foto: Ukjent)