Feide all motstand av banen: - De var vannvittig gode

Søgne HK - Staal Jørpeland 42-17 (21-11), kvinnenes 3. divisjon, Tinntjønnhallen.

Etter åtte minutters spill i Tinntjønnhallen ledet hjemmelaget med 6-1 noe som beviste med all tydelighet at spillerne var våkne allerede fra første minutt. Fredag sa trener Bjørn Hagen til N247 at dette ville være hans fokus i lørdagens kamp, og fokus hadde spillerne i samfulle 60 minutter lørdag ettermiddag.
Allerede etter fem minutters spill fikk Staal Jørpelands Stine Sørheim Førland direkte rødt kort etter en stygg takling, og det bar nok gjestene preg av de resterende 55 minuttene.
Vertene feide all motstand av banen, storspilte og slapp kun inn seks mål i andre omgang. Derfor var treneren storfornøyd med spillerne og var tydelig stolt etter ettermiddagens seriekamp.
Motstanderen var svært svak og har en stor jobb for å klare seg gjennom
sesongen. Spesielt skuddferdighetene var svake, og trener Lars Marcussen (bildet) var tydelig på at de hadde en svært tung dag på «jobb».
- Dette var et damelag mot et jentelag, og vi var sjanseløse. Søgne var svært sterke og fortjener en slik storseier. Vi har svært mange nye spillere i år, og det tar tid å bygge opp et nesten helt nytt lag. Når det er sagt får Søgne ros for en fantastisk kamp, og vi tapte for et svært godt lag i ettermiddag, sa han.
I andre omgang gikk igjen hjemmelaget hardt ut, og det tok hele ni minutter før gjestene klarte å finne nettmaskene. Da hadde Søgne scoret ni!
Storspillet fortsatte kampen ut, og mål-orgien stoppet ikke før hjemmelaget hadde scoret 25 mål flere enn gjestene.
Ida Marie Gabrielsen Lerøy ble kampens mestscorende med åtte mål. Charlotte Markam og Emilie Sørvær lagde seks mål hver. Hele 10 spillere scoret i lørdagens kamp, og det vitner om en sterk stall trener Hagen kan bruke utover sesongen.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Ida Marie Gabrielsen Lerøy ble hjemmelagets mestscorende med åtte mål lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Søgne ligger per lørdag på tredjeplass på tabellen, men har færre kamper spilt enn Sola 2 og Gimletroll som ligger på henholdsvis første og andreplass.
Neste hjemmekamp er mot Sandnes 16. november. Om 14 dager drar jentene til Stavanger for å møte Sola 2 og Stavanger 2.
- Det kan bli tøft, sier Bjørn Hagen (bildet under) kontant.
Sist oppdatert 19.10.2019 klokken 22:24 av Nicolai Prebensen
Oda Sangvik Abrahamsen er alltid farlig for motstanderen når hun er på banen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Det var liten tvil om hva lagvenninnene mente om spillet lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)