- Frode Lohne har funnet at han vil skifte arbeidsfelt til fastlegetjenesten og den kompetansen han har i radiologi, særlig innen ultralyd vil være veldig verdifull for befolkningen i Søgne, skriver kommuneoverlege Frank Andersen meldingen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Ny fastlege på Legesenteret

  Nicolai Prebensen
  01. nov. 2019
  13:05
- Søgne Legesenter er glad for å kunne melde at vi har fått en ny fastlege som overtar fastlegepraksisen til Erik Arild som er gått over i annen stilling i Nord Norge, skriver kommuneoverlege Frank Andersen i en melding fredag ettermiddag.

Den nye fastlegen heter Frode Lohne.

Lohne er 41 år, oppvokst i Søgne. Han har utdannet seg til spesialist i radiologi og har arbeidet som overlege ved Sørlandets sykehus den siste tiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Han har funnet at han vil skifte arbeidsfelt til fastlegetjenesten og den kompetansen han har i radiologi, særlig innen ultralyd vil være veldig verdifull for befolkningen i Søgne. Alle som hadde Erik Arild som fastlege får nå brev om at de er overført til Frode Lohne.

- Frode Lohne er for tiden i Oslo i forbindelse med at han kone fullfører sin spesialistutdanning og han kan derfor ikke tiltre før 15. august 2020. I mellomtiden er Sebastian Hoel vikar i hans praksis. avslutter Andersen.
Sist oppdatert 01.11.2019 klokken 19:12 av Nicolai Prebensen

Kommuneoverlege Frank Andersen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Frode Lohne blir ny fastlege ved Søgne Legesenter fra 1. august 2020. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no