Når bufféten skal serveres, skal det selvsagt serveres passende drikke til maten. (Foto: Jon Aamodt)

Førjulsfest på langtidsavdelingen

  Jon Aamodt
  02. nov. 2019
  17:46
- Når det arrangeres tilstelninger for eldre er det en gruppe som sjelden har anledning til å delta. Beboerne på langtidsavdelingen er gjerne ikke i stand til å delta i ting som skjer utenfor avdelingen, og det ville jeg gjøre noe med nå, sier Bjørg Bjørsvig til N247 lørdag ettermiddag. 

Nå har hun «skrapt kommunekassa» og fått med seg datter og- barnebarn som hjelpere da hun lørdag inviterte beboerne på langtidsavdelingen ved Søgne omsorgssenter til førjulsfest. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Du ser hvordan de lyser opp når det skjer noe her som de kan være med på. De synger og nynner med til musikken, og de som klarer det svinger seg til tonene, sier Bjørsvig videre. 

Skrønefortelling og musikk
Det ble servert julebuffet med påfølgende dessert, riskrem og karamellpudding. Underholdningen var også på plass. Jostein Andreassen fortalte skrøner om jula, og trioen bestående av Tore Tallaksen, Finn Thomassen og Glenn Helland sørget for musikalsk underholdning med kjente og kjære melodier. 

- Dette er jo bare helt fantastisk og en virkelig glede i hverdagen for beboerne her, sier helsefagarbeider Åse Thomassen som er på jobb denne lørdagen. 

- Også får jeg lært opp neste generasjon. Det er jo de som må ta vare på oss, sier Bjørsvig henvendt til den yngre garde i familien som hjelper til med arrangementet.(Foto: Jon Aamodt).

Underholdningen besørges av trioen Glenn Helland, Finn Thomassen og Tore Tallaksen. Jostein Andreassen (bakerst i bildet) sørget for en porsjon med gode skrøner knyttet til julefeiring. (Foto: Jon Aamodt)

Rullestol er ingen hindring når beboer Einar Instadnes og Bjørg Bjørsvig svinger seg til musikken. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no