Mange trosset det sure været søndag og tok turen opp til Linnåsen hvor Søgne Skiklubbs seniorer rigget til med pølser, nystekte vafler samt kaffebål. (Foto: Janne K. Aamodt)

- Sykt digg å bruke gapahuk i sånt vær

  Nicolai Prebensen
  03. nov. 2019
  14:25
Søndag arrangerte Søgne Skiklubbs seniorer nok en Linnåsdag, i år i sludd- og snøvær og en bitende kald vind.

Rundt 50 mennesker møtte opp i det sure senhøstværet, men i følge N247s ekspertkommentator, Bernhard Emil (11), spilte været liten rolle når det gikk an å finne ly i gapahuken.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

-   Jeg syntes det var sykt digg med servering av pølser (orket ikke vente på vafler) på toppen og veldig godt å kunne sette seg inn i gapahuken når det blåste sånn, sier han.


Årets Linnåsdag ble også en offisiell markering av oppgraderingen av løypenettet opp til Linnåsen og Søgne-skiltet samt åpning av to nye gapahuker finansiert av Søgne og Greipstad Sparebank. Gapahuken ved Søgne-skiltet er finansiert av Søgne Klatreklubb.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bernhard Emil (11) syntes det var bra at det fantes et krypinn (gapahuk) på Linnåsen i det sure været søndag. (Foto: Janne K. Aamodt).

Fakta:
Ved varden på Linnåsen møtes grensene for gårdene Klepland, Tangvall, Lunde og Repstad i Søgne og Birkenes, Greipstad og Tronstad (Nepstadmyra) i Songdalen. Varden, 232 meter over havet, er et fantastisk utsiktspunkt. Her ser du havet fra Kristiansandsområdet i øst til Mandalsregionen i vest. (Ut.no)

Ny gapahuk på Linnåsen ble innviet søndag ettermiddag. (Foto: Janne K. Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no