Området rundt boligen i Kossevigheia er avsperret av politiet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiet ønsker tips i forbindelse med brannene i helgen

  Nicolai Prebensen
  04. nov. 2019
  12:41
- Vi ser selvsagt alvorlig på alle branner, og disse to brannene i Søgne i helgen tar vi høyde for at kan ha en sammenheng, sier konstituert lensmann ved Søgne og Songdalen lensmannskontor, Harald Hollerud til N247 mandag formiddag.

Det var fredag og lørdag kveld det oppstod brann i to ubebodde boliger i Søgne. Fredag kveld klokken 20.22 rykket mannskaper fra KBR Søgne og Songdalen ut til den gamle presteboligen på Lunde etter at en UP-patrulje hadde sett at det brant i boligen. Brannen ble raskt slukket.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lørdag kveld klokken 18.47 brant det igjen i en ubebodd bolig, denne gangen i Kossevigheia på Langenes. Dette huset var overtent da KBR Søgne og Songdalens mannskaper kom frem til stedet.

- Vi har allerede foretatt en del tekniske undersøkelser på åstedene og fortsetter arbeidet i dagene som kommer. Det er for tidlig å si noe om årsakene til brannene, men vi håper at vi så rask som mulig finner ut om det er noen sammenheng eller ikke mellom disse to hendelsene, sier han videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Den ubebodde boligen i Kossevigheia brant ned til grunnen lørdag kveld. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent. (Foto: Jon Aamodt, arkiv).

Ber om tips
Begge boligene hadde strømmen frakoblet og Hollerud ber folk om å henvende seg til politiet på telefon 02800 om de har opplysninger i saken.

- Vi håper at publikum som sitter på informasjon eller har observert bevegelser før eller etter disse henvendelsene vil henvende seg til politiet snarest mulig, avslutter han.

Konstituert lensmann Harald Hollerud ber publikum som kan sitte på informasjon om brannene om å ta kontakt med politiet. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no