Søgne HKs herrer spiller hjemmekamp mot Øyestad IF 2 i Tinntjønnhallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Solid seier onsdag: Kan toppe tabellen etter kamp søndag

  Nicolai Prebensen
  09. nov. 2019
  15:59
Onsdag kveld gjennomførte Søgne HKs herrer nok en solid 4. divisjonskamp, denne gang mot Farsund og Lista idrettsklubb. Herrene vant kampen borte 20-28 og klatret ytterligere på tabellen. Laget ligger nå på andreplass og kan med seier mot Øyestad IF 2 toppe tabellen søndag ettermiddag.

- Vi spilte en god kamp mot Farsund onsdag kveld, og vi hadde stort sett kontroll gjennom hele kampen. Vegard Bendiksen stod igjen godt mellom stengene, og det ble en artig kamp på bortebane, sier herretrener Jørn-Asle Hersvik til N247 torsdag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kampen søndag i Tinntjønnhallen er han noe usikker på.

- Jeg aner ikke hva Øyestad kommer med av spillere. Jeg var så heldig å dømme dem for en stund siden, da stilte de med et svært redusert lag grunnet spillerskader. Hva de kommer med søndag får vi bare avvente å se. Uansett skal vi gjøre det vi kan for å fortsette oppturen vi har hatt i det siste og håper igjen på et mangfoldig publikum i Tinntjønhallen klokken 13.10.

Publikum
- Sist søndag stilte massevis av publikummere, noe spillerne satte stor pris på og håper selvsagt på en tilnærmet «stinn brakke» også i denne hjemmekampen, avslutter Hersvik.

Damelaget i 3. divisjon spiller også kamper til helgen, begge borte mot henholdsvis Sola 2 og Stavanger 2. Dette er viktige kamper for Bjørn Hagens jenter, spesielt mot Sola som topper tabellen med 13 poeng. Sola har hele tre kamper mer spilt en Søgne, som har fire seire på fire kamper og åtte poeng.
Sist oppdatert 09.11.2019 klokken 19:02 av Nicolai Prebensen

Jørn-Asle Hersvik er Søgne HKs herretrener. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no