På grunn av kommunesammenslåingen er fristen for å lese av vannmåleren i år 15. november, skriver Søgne kommune på sine hjemmesider. (Foto: Pixabay)

- Fristen for å lese av vannmåleren er 15. november

  Nicolai Prebensen
  07. nov. 2019
  19:05
- På grunn av kommunesammenslåingen må vannmåleroppgjøret skje i 2019, skriver Søgne kommune på sine hjemmesider.

Kommunen skriver videre at nå blir målerkortene sendt ut, de fleste per post og de som har ønsket det får SMS. Vannmåleroppgjøret blir sendt ut på en egen faktura i desember.

Noen har sikkert innbetalt for mye og vil ha penger til gode. Disse utbetales fortløpende.

Du kan enkelt registrere avlesningen ved å skanne QR-koden som står i brevet du har mottatt i posten. Ellers kan du registrere avlesningen på nett, telefon eller ved å sende inn svarseddel. Informasjonen du trenger for å registrere avlesningen står i brevet du har mottatt i posten.

Fristen
Frist for å lese av er 15. november 2019. Ta kontakt med servicetorget på telefon 380 55 555 om du har spørsmål.

Informasjon
I brevet du har mottatt står forrige avlesning som ble brukt i årsoppgjøret 2018 oppført.  Her vil datoen være 31.12.2018 for alle, selv om du kan ha levert avlesningen på et tidligere eller senere tidspunkt. Dette er grunnet at beregningsgrunnlaget skal bli riktig ført i våre datasystemer.

Artikkelen ble først publisert på Søgne kommunes hjemmesider

Søgne kommune skriver på sine hjemmesider at fristen for å lese av vannmåleren er 15. november. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no