Arrangementer før jul: Send ønskeliste til julenissen

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  09. des. 2019
  15:49
- Har du noe du ønsker å selge og vil vise dette fram dette i tida før jul, er du velkommen til torvet på Tangvall de to siste lørdagene og søndagene før jul. Du må rigge deg til og klare deg sjøl, men det er gratis, og vi kan hjelpe til dersom du trenger strøm, sier Birthe Larsen i Søgne Handelsforening. 

Handelsforeningen ønsker å gjøre sitt for at folk skal få en hyggelig opplevelse når de kommer til Tangvall i adventstiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- De to siste lørdagene og søndagene finner vi på ulike ting for å gjøre det koselig på torvet. Vi skal steke lapper som vi deler ut gratis, vi tenner bålpanne og det blir besøk av julenissen, sier Larsen. 

Lørdag 14. desember blir det også anledning til å ta «julebilde». Da rigger foreningen kulisser med slede og nisse, og fra klokken 12.00-14.00 vil N247 være tilstede og ta bilder. Bildene blir gjort tilgjengelige i nettavisen i etterkant av arrangementet. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Nissepostkassa har fått egen «stand» i biblioteket på Tabgvall. (Foto: Nicolai Prebensen).

Musikk
- Klokken 13.00 samme dag kommer Søgne Musikkorps og underholder med vakre melodier. Vi setter også opp postkasse hvor barna kan levere ønskelister. Før julaften trekker vi ut vinnere som får gaver fra foreningens medlemsbutikker. 

- Postkasse til ønskelister er satt opp inne i biblioteket like ved den røde stolen, avslutter Larsen.

Navn og nummer
Hun understreker at det er viktig at det på ønskelistene settes på navn og telefonnummer slik at nissen kan få kontakt med vinnerne etter trekningen lille julaften.

Søgne handelsforening ønsker liv og røre på Tangval og har flere arrangementer fremover. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no