Innsendt
Fire år gamle Ask Viktoria stod for en råsterk prestasjon da hun sammen med Vidar Tjomsland vant på Forus tirsdag kveld. (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Maktdemonstrasjon av Tjomsland-hoppa

  Redaksjonen
  27. nov. 2019
  10:59
Sammen med Vidar Tjomsland leverte fire år gamle Ask Viktoria en mektig prestasjon da hun vant på Forus tirsdag kveld. Nå er siktet innstilt mot de større hoppeløpene neste år.
Kapable, men akk så usikre, Ask Viktoria ser virkelig ut til å ha stabilisert seg i regi Øystein Tjomsland. Hoppa, som tidligere i høst var toer i kvalifisering til både svensk og norsk hoppederby, står nå for første gang i karrièren med to strake seiersløp i programraden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Råsterk prestasjon
Tirsdag kveld lagde den råsterke 4-årshoppa hakkemat av konkurrentene sammen med Vidar Tjomsland på Forus. Ask Viktoria bare toget på først i andrespor hele løpet, og koblet et råsterkt grep på ledende Komnes Troll inn på oppløpet. Vidar Tjomsland satt bare rolig i sulkysetet og nøt de siste 100 meterne av løpet.

- Ask Viktoria har hele tiden vist høy kapasitet. Hun er sterk, men spesiell. Hun ble stri utvendig for lederhesten underveis, men jeg lot henne bare få toge på og avgjøre på styrken. Hun er klart en hest for hoppeløpene neste år, roste Tjomsland etter løpet.

Ask Viktoria vant på 1.28,6a/2040 meter. 

Av: Richard Ekhaugen, Sørlandets Travpark AS

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no