Arvid og Øystein, de heter bare det, underholder på ettårsjubileet til XO Pub fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Feirer ett år og ser fremover

  Nicolai Prebensen
  27. nov. 2019
  18:28
Fredag fyller XO Pub ett år, og det skal markeres med levende musikk fra Arvid og Øystein, de samme to som underholdt åpningsfredagen for nøyaktig ett år siden.

- Nå har vi holdt på i rundt 50 år sammen, og vi holder på. Yngre blir vi ikke, men moro er det og ufattelig nok krangler vi nesten ingenting, sier de to N247 onsdag ettermiddag.

De legger til at de gleder seg til fredagen og sier at de holder på i fire stive timer gjennom kvelden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

XO Pub har hatt ett eierskifte siden oppstarten for ett år siden og det er Berit Austad som har gått inn i selskapet etter at hun overtok Hans Grødums eierandel. Hun er også ansatt i aksjeselskapet. 

Dugnad
- Det har vært et tøft år, og både Berit og jeg jobber en kveld i uka på dugnad. I tillegg har vi tre deltidsansatte. Vi satser på temakvelder og heldigvis har vi Dart klubben som er trofaste mot oss. For å si det enkelt tjener vi penger i helgene, men i ukedagene er det litt lite besøk, sier Oddvar Lavrantsen, som er eier av puben sammen med Austad.

Han forteller videre at de ser positivt på fremtiden.

- Vi vil fortsette med temakveldene, ha politiske debatter og ikke minst arrangere større dansetilstelninger slik den vi skal ha 1. juledag. Da leier vi de gamle lokalene til Hong Kong og satser på fullt hus og stormende jubel, sier de to og legger til at den langsiktige målet for treffstedet er driften går rundt av seg selv.
Sist oppdatert 27.11.2019 klokken 21:40 av Jon Aamodt

Berit Austad og Oddvar Lavrantsen feirer pubens ettårsdag fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no