- Det blir kjempefullt også i år. Gøy, sier Ellen Tone Repstad som i år arrangerer julemarked på Repstad gård for 16. året på rad. (Foto: Nicolai Prebensen)

Julemarkedet på Repstad: - Lurer på om jeg må låne naboens låve også

  Nicolai Prebensen
  28. nov. 2019
  12:28
- Det blir kjempefullt på låven i år også, så mye at jeg kanskje må spørre naboen om jeg kan få låne naboens låve i år, sier Ellen Tone Repstad som for 16. gang arrangerer julemarked på Repstad. 

Hun sier at det er 35 utstillere som har meldt seg på til årets julemarked som finner sted førstkommende lørdag og søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Som tidligere år kommer det et mangfold av utstillere. Alt fra julepynt som er gjenvunnet og bygget på nytt, til barn som har laget sine egne ting og skal selge dem her oppe i helgen. Det blir bilder for salg, Trine Arnesen skal avvikle og skal selge ut varer fra «Perfect Home». I tillegg kommer Annika og Stian som selger usedvanlig kortreiste fenalår, pinnekjøtt og skinnfeller. De sauene har nemlig gått her oppe på Repstad, fortsetter hun.

Repstad forteller videre at hun garanterer julestemning på gården lørdag og søndag.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Torsdag formiddag er allerede noen varer på plass på Repstad gård. (Foto: Nicolai Prebensen).

Julestemning
- Det blir julemusikk, gløgg, lefser og annet julegodt å få tak i, og noe som for meg er ekstra viktig er at «Barna under broa» har egen stand og selger ting som går til prosjektet vi har egen basar for en gang i året, sier hun videre.

Hun ber alle som er noenlunde raske til bens bruker de skiltede parkeringsplassene på Repstad slik at de som ikke er fullt så raske til bens kan få parkert bilen sin like ved gården.

Foreløpig er det ganske skrint av varer på låven på Repstad gård, men denne artige "saken" er allerede på plass sammen med noen få andre varer. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no