Årets vinner av kulturprisen er Knut Mørck, som blant annet er styreleder for Songdalen frivilligsentral. Her overrekker ordføreren prisen til vinneren i Haugenparken søndag. (Foto: Jon Aamodt)

Julegrantenning og utdeling av Songdalen kommunes siste kulturpris

  Jon Aamodt
  01. des. 2019
  18:55
For siste gang som selvstendig kommune kunne Songdalens ordfører Johnny Greibesland ønske velkommen til Songdalen skolekorps julegrantenning i Haugenparken søndag ettermiddag. 

Etter at korpset hadde fått på plass julestemningen blant de godt over 200 fremmøte, overrasket ordfører både de fremmøtte og ikke minst en av bygdas mange ildsjeler med å dele ut Songdalen kommunes siste kulturpris. Dette var en godt bevart hemmelighet, også for prisvinneren som fikk seg en stor overraskelse.

Årets vinner av kulturprisen er Knut Mørck, som blant annet er styreleder for Songdalen frivilligsentral.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Om kulturprisvinneren fortalte Greibesland at han i tillegg til sitt verv som styreleder i frivilligsentralen er både lyttevenn og ruslevenn. Han har også i en årrekke vært sentral i Lios Club Greipstad, og deltar også utover dette i store deler av det frivillige arbeidet som legges ned i kommunen. 

Tradisjonen skal fortsette
- Selv om det er siste gang vi tenner juletreet som egen kommune, er jeg sikker på at også neste år vil ordføreren komme på besøk for å tenne julegrana. Så lenge skolekorpset fortsetter å holde oppe arrangementet, kommer denne tradisjonen til å fortsette, avsluttet Greibesland før lysene på treet ble tent, selv om det måtte noen forsøk til før lysene forble tent. 

Bildet under: Det er Songdalen skolekorps som hvert år arrangerer den tradisjonelle julegrantenningen i Haugenparken. (Foto: Jon Aamodt).

Sist oppdatert 01.12.2019 klokken 19:53 av Nicolai Prebensen

Musikantene i Songdalen skolekorps sørget for at julestemningen kom på plass blant de mange fremmøtte i Haugenparken søndag. (Foto: Jon Aamodt)

- Selv om det er siste gang vi tenner julegrana som egen kommune, er jeg sikker på at ordføreren vil komme og tenne lysene her også neste år, sa Songdalen kommunes siste ordfører Johnny Greibesland da han tente julegrana i Haugenparken på Nodeland søndag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no