En måned fylt med forventning, lys, gaver, mat og tid til ettertanke. Og selvfølgelig julesang. Vi i Tuntrallen har allerede øvet på julesanger siden begynnelsen av oktober, så nå ser vi frem til og endelig kunne framføre disse herlige tonene, skriver Kristin Norum i dette innlegget. (Foto: Privat)

Tuntrallen sprer glede og julesang i desember

  Nicolai Prebensen
  29. nov. 2019
  14:45
Av Kristin Norum for Tuntrallen

Nå nærmer vi oss julemåneden desember med stormskritt. En måned fylt med forventning, lys, gaver, mat og tid til ettertanke. Og selvfølgelig julesang. Vi i Tuntrallen har allerede øvet på julesanger siden begynnelsen av oktober, så nå ser vi frem til og endelig kunne framføre disse herlige tonene.

Først ut i år er på Vest-Agder Fylkesmuseum. De har i en årrekke hatt fast tradisjon med julemarked 1. søndag i advent, og vi er så heldige at vi ble spurt om å komme og synge hos dem i år også. Dette takket vi selvfølgelig ja til, for hva er vel et julemarked uten julesanger?

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

For fjerde år på rad, arrangerer Tuntrallen julekonsert med allsang på Håndverkeren, lørdag 7. desember klokken 16.30. Denne dagen oppfordrer vi folk til å ta en pause i julehandel og julestri, og være med på å skape julestemning sammen med koret. Det vil bli kjente og kjære julesanger, noen kanskje ikke fullt så kjente, og sist men ikke minst, allsang sammen med publikum. Ta med familie og venner og møt opp til en koselig ettermiddag, med sang, pepperkaker, gløgg og klementiner.

Søndag 8. desember klokken 17.30 skal vi sammen med seks andre av byens kor og Kristiansand Janitsjar, synge på adventskonsert i Kristiansand Domkirke. Denne ettermiddagen blir Domkirken fylt med sang og janitsjar-musikk, så det er verdt å ta turen for å få med seg den gode stemningen.

Til slutt på Tuntrallens juleprogram står Greipstad Menighetshus for tur, søndag 15. desember. Da skal vi synge jula inn sammen med Songdalen Skolekorps, som har vært en tradisjon i mange år. Vi håper å se mange av våre sambygdinger denne ettermiddagen til en hyggelig stund med flott julemusikk og sang.

Gla`koret Tuntrallen ser frem til å se mange av dere på våre konserter, og ønsker alle sammen en Riktig God Jul.

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no