Lise Lunde og Toby Tørressen får Frode Jensen (i midten) til å hilse på publikum. Og... (Foto: Nicolai Prebensen)

Tenor døpt: - Frode viser vei

  Nicolai Prebensen, Shayan Jalilian
  30. nov. 2019
  20:12
Flere hundre mennesker møtte lørdag formiddag opp i et fantastisk vintervær på Høllebrygga for å bli med på dåpen av den nye tråleren til Tempofisk AS, Tenor. 

Det var stor interesse rundt denne begivenheten, og fra klokken 12.00 kunne de fremmøtte stige om bord for å ta en titt på den 35 meter lange tråleren. 

Leder av Kristiansand Fiskerlag, Carl Aamodt (bildet) var også til stede under dåpen og roste reder Frode Jensen for satsingen han har stått for de siste årene.

- Dette er stort og det er kun noen få ord å si om denne satsingen, Frode viser vei, sa han.

Rundt klokken 13.30 var tiden inne for at Tenor skulle bli døpt, og det var det mor til Frode Jensen, Hildur Jensen, som stod for. Før hun knuste champagneflasken og var offisiell gudmor for tråleren hold hun en tale, og var tydelig stolt over sin sønn.

- Stor dag
- Dette er en veldig stor dag for Frode og alle oss andre. Det er fem og et halvt år siden sist vi var her for å døpe Tempo. Vi ønsker å takke investorer, banken og alle som har bidratt til å kunne gjøre dette mulig. Frode har planlagt dette nøye, og endelig er båten her klar til bruk. 

- Han har alltid vært interessert i fiske, og han var 18 år da han kjøpte sin første sjark. Siden har det gått slag i slag og som dere ser her i dag skjer det alltid noe når han er i nærheten. Tenor har vært ett år forsinket på grunn av sen levering av skroget fra Polen. Nå er båten omsider klar, og vi ønsker Frode all mulig hell og lykke.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Mor til Frode Jensen og gudmor til Tenor, Hildur Jensen døper tråleren på Høllebrygga lørdag ettermiddag. Toastmaster Toby Tørrensen ved siden av Hildur. (Foto: Nicolai Prebensen).

Også Ove Kristensen fra verftet i Hvide Sande skrøt uhemmet av den stillfarne fiskeren fra Søgne og takket for et langt og godt samarbeid med 40-åringen. Også toastmaster Toby Tørressen fra Flekkerøya fremhevet Jensens stillfarenhet og fikk til slutt med seg Frode til å hilse på alle fremmøtte, og de hilste tilbake. 

Etter at talene var holdt og dåpen var unnagjort ble det utdelt fiskesuppe fra Pigane på Båly og bløtkake fra Ingrid og Lises Kjøkken. Lørdag kveld er det fest på Trysnes brygge for 115 inviterte gjester. 

Søndag setter både Tempo og Tenor kursen ut til havs igjen.

Bildet over: Frode Jensen (midt på bildet) tok i mot flere hundre gjester ombord i Tenor før dåpen på Hollebrygga lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 30.11.2019 klokken 20:57 av Nicolai Prebensen

... publikum hilste tilbake. (Foto: Nicolai Prebensen)

Mange møtte frem til dåp på Høllebrygga lørdag ettermiddag. (Foto: Shayan Jalilian )
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no