Innsendt
Med sine 44 seire har Øystein Tjomsland vunnet dobbelt så mange løp som nummer to på trener- og kuskestatistikken i Travparken, Åsbjørn Tengsareid. Det kan bli mer å juble for på hjemmebane for Vidar Tjomsland på søndag. 36-åringen leder championatstriden for de stallansatte før årets siste løpsdag i Travparken. (Foto: Hesteguiden.com)

Blir brødrene Tjomsland championer på hjemmebane?

  Redaksjonen
  10. des. 2019
  12:01
Storebror Øystein Tjomsland har for lengst sikret sitt trenerchampionat på Sørlandets Travpark for 2019. Søndag kan lillebror Vidar sikre dobbel familielykke dersom han vinner i kategorien for stallansatte.

Med dobbelt så mange seire som nummer to på lista, Åsbjørn Tengsareid, har hjemmetrener Øystein Tjomsland (48) sikret seg en overlegen seier i kampen om trenerchampionatet i Travparken for 2019. Før årets siste løpsdag, søndag 15.desember, har Tjomsland tatt 44 seire og dermed sikret seg sitt 10. trenerchampionat på hjemmebane. 48-åringen fra Søgne har i tillegg fire stallmannschampionater å vise til fra 1990-tallet.

Lillebror Vidar Tjomsland (36) leder stallansattekategorien før årets siste løpsdag, men Team Tjomsland-kollega Per Vetle Kals har en teoretisk sjanse til å snyte den mangeårige stallansattechampionen for konfekten med en ordentlig sluttspurt på årets siste dag i Travparken. Tjomsland har syv seire mot Kals’ seks, men førstnevnte har også flere andreplasser i sin favør. Det betyr at Kals må vinne to løp førstkommende søndag dersom han skal klatre til topps og kunne krones til champion.

Av: Richard Ekhaugen, Sørlandets Travpark AS

Storebror Øystein Tjomsland er allerede overlegen trenerchampion i Travparken for 2019. Søndag kan lillebror Vidar sikre dobbel familielykke dersom han tar hjem championatet for de stallansatte på årets siste løpsdag i Travparken. (Foto: Hesteguiden.com)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no