Jan Ole Dalene i Kristiansand ingeniørvesen fikk oppdraget med å dekke over parkeringsskiltene i Høllen tirsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Avgiftsparkeringen i Høllen er avsluttet

  Nicolai Prebensen
  10. des. 2019
  15:46
Sent tirsdag ettermiddag dekket Jan Ole Dalene i Kristiansand kommunes ingeniørvesen, med 34 års ansiennitet, skiltene i Høllen som forteller om avgiftsparkering i området året rundt.

- Jeg vet ikke hva som skjer, og har bare fått beskjed om at skiltene skal dekkes til, sa han til N247 i det den varslede vinden som er meldt tirsdag kveld tok seg opp.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

N247 har i en rekke artikler skrevet om parkeringsbestemmelsene i Høllen og formannskapet i nye Kristiansand som nylig vedtok å fjerne avgiftsbelastning om vinteren.

Kun sommertid
I området har det i mange år kun vært avgiftsparkering om sommeren, men etter at Kristiansand parkering overtok området ble det 25. november innført helårlig avgiftsbelastning syv dager i uken.

Nå har parkeringsselskapet snudd, og inntil videre er det fri parkering i området.

Roy Fardal (Uavh.) (bildet) tok nylig saken opp i formannskapet for nye Kristiansand og avgjørelsen om å opprettholde helårs avgiftsparkering falt med 13 mot to stemmer.

- Jeg vet ikke hvem i administrasjonen som har tatt den avgjørelsen, men det er godt å høre at kommunens folk er i stand til å snu seg rundt, sier han til N247 tirsdag ettermiddag.
Sist oppdatert 10.12.2019 klokken 20:24 av Nicolai Prebensen

Det var den 25. november at helårlig avgiftsparkering ble innført og plasten over skiltene ble fjernet. Tirsdag kom plasten på igjen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no