- Jeg vet at jeg noen ganger kan boble over av entusiasme, derfor er det viktig for meg å ta et skritt av gangen, sier Berglihn som om kort tid flytter til større og mer sentrale lokaler på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

- Naturlig konsekvens av at vi er blitt så populære

  Jon Aamodt
  11. des. 2019
  12:18
- Vi får dobbelt så stor plass, og vi blir mye mer synlige. Lokalet vi skal flytte til ligger veldig bra til. Flyttingen er egentlig en naturlig konsekvens av at vi har blitt så populære, sier Yngvar Berglihn, innehaver av DenimE second heaven. 

I romjula starter han flyttejobben og tar med seg varene sine til nyoppussede lokaler midt på Tangvall. Berglihn overtar lokalet på hjørnet rett over gata for Intersport, hjørnet hvor butikken Filius i sin tid hadde inngang. 

- Ett skritt av gangen
- Jeg vet at jeg noen ganger kan boble over av entusiasme, derfor er det viktig for meg å ta et skritt av gangen og sørge for at det jeg gjør blir godt gjort, tilføyer gründeren med det fargerike utvalget i sin second hand butikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Med seg på flyttelasset har Berglihn Birgitte Elseth som i tillegg til å være ekstrahjelp bidrar med sin popupkafé og serverer kaffe og kaker til kundene. 

- Selv om det blir nye lokaler, skal det være et godt sted å komme inn, sier hun og legger til at det å ta seg god tid til alle kunder er et varemerke for virksomheten som er en lysende fargeklatt blant butikkene på Tangvall. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Plassen vi har i dag er litt trang, men den er lun. Den egenskapen skal vi gjenskape også i et nytt og større lokale, fortsetter Berglihn. (Foto: Jon Aamodt).

- Gjør jobben selv
Mesteparten av flyttingen skal han gjøre selv. Han tenker folk flest har nok å tenke på i romjula, dessuten vil han gjerne ha kontroll på flyttingen ettersom alle plagg som finnes i butikken etter hans eget utsagn er utvalgt med omhu.

- Rekker jeg det, så blir det en dag åpent i nye lokaler før nyttårsaften. Rekker jeg ikke dette, så blir fredag 3. januar første dagen med åpen butikk i nye lokaler, sier han. 

Her på hjørnet rett over gata fra Interport åpner DenimE second heaven rett før eller rett etter nyttårsaften. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no