- Vi håper på mange folk og god julestemning på torvet lørdag, sier Birthe Larsen i Søgne handelsforening. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Lover julestemning på Tangvall lørdag

  Jon Aamodt
  13. des. 2019
  12:16
- Selv om værmeldingen ikke tyder på sol og snø og innbydende vintervær lørdag, håper vi det blir mange folk og topp julestemning på Tangvall, sier Birthe Larsen i Søgne handelsforening. 

De fleste butikkene holder åpent fra klokken 10.00 til 18.00, og fra klokken 12.00 lokker handelsforeningen med servering av gratis lappekaker på torvet. Klokken 13.00 kommer Søgne Musikkorps og underholder med vakre juletoner.

Julefoto for barna
I tidsrommet fra klokken 12.00 til 14.00 vil N247 være til stede i biblioteket hvor handelsforeningen i samarbeid med biblioteket har lagt til rette for julefotografering av barna. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Her er det bare å komme med finstasen på og få tatt julebilde. Bildene vil bli lagt ut på N247, og du kan da sende en liten julehilsen sammen med bildet ditt, sier Larsen. 

Hun legger til at selvsagt kommer julenissen til å dukke opp, kanskje han også vil være med på julebildet ditt?

- Bli med å skape julestemning på Tangvall lørdag, oppfordrer Gunnar Pedersen og Birthe Larsen fra Søgne handelsforening. (Arkivfoto: Nicolai Prebensen).

I samarbeid med biblioteket har handelsforeningen lagt til rette for at barna kan ta julebilder og sende en liten julehilsen på N247. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Ikke glem å levere inn ønskelista, sier Gunnar Pedersen i Søgne handelsforening. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no