Morten Lossius kjemper seg gjennom motstanderens forsvar under en tidligere kamp i Tinntjønnhallen denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Det blir en tøff kamp

  Nicolai Prebensen
  13. des. 2019
  14:31
Lørdag ettermiddag spiller Søgne HKs herrelag sin niende seriekamp i 4. divisjon hjemme i Tinntjønnhallen. Otra er motstander og trener Jørn-Asle Hersvik venter en tøff kamp mot et lag med mange dyktige spillere.

- Disse to lagene har en tendens til å følge hverandre gjennom alle 60 minuttene og disse kampene har i de siste årene vært svært tette. Vi går selvsagt for å vinne, men tøft blir det, sier Hersvik til N247 fredag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søgne-herrene har i inneværende sesong ligget helt i toppen av divisjonen og laget har en målsetning om å vinne hver eneste kamp.

Reservert
- Vi går på for fullt i hver kamp. Skulle den situasjonen oppstå at vi er på toppen når sesongen er over kommer vi ikke til å ta opprykket til 3. divisjon. Laget består av for mange familieferde og det blir vanskelig å få nok rekrutter hvis vi går opp en divisjon. Vi vil likevel kjempe hundre prosent hver kamp, men har reservert oss mot opprykk, i full forståelse med spillere og klubbens ledelse, sier han.

Hersvik legger til at denne avgjørelsen hverken går ut over herrenes treningsiver og kamplyst.

- Vi spiller vårt beste i samfulle 60 minutter uansett, avslutter han.

Kampstart lørdag er klokken 15.30.

Herrene spiller en ny seriekamp i Tinntjønnhallen førstkommende mandag. Dette er en kamp som ble utsatt tidligere i sesongen og motstander er AK28. Kampstart 21.00.
Sist oppdatert 13.12.2019 klokken 14:33 av Nicolai Prebensen

Torstein Lia Stålesen er en notorisk målscorer for Søgne-herrene. Her i kamp i Tinntjønnhallen tidligere denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no