Oda Sangvik Abrahamsen og resten av Søgne HKs kvinner i 3. divisjon møter topplaget Hinna 2 i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Toppkamp i Tinntjønnhallen lørdag

  Nicolai Prebensen
  10. jan 2020
  14:02
- Jeg er litt spent på hva som møter oss i kampen mot Hinna 2 lørdag ettermiddag. Det er en del nye navn i forhold til den kampen vi spilte mot dem i høst, men vi tar det som kommer og «drar til» igjen, sier trener Bjørn Hagen.

Han har ansvaret for Søgne HKs kvinner som har gjort det sterkt i debuten i 3. divisjon region SørVest.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Per i dag troner Sola 2 på toppen av serien med 20 poeng, og lørdagens motstander er på en andreplass, kun ett poeng foran Søgne HK med 18 poeng etter 10 spilte seriekamper. Hinna 2 har 13 spilte kamper og Sola 2 har 12 kamper i serien.

- Vi stiller heldigvis med et skadefritt lag, ingen har til nå meldt avbud på grunn av sykdom selv om vi er midt i influensasesongen. Vi har hatt spillefri lenge og er nok litt rustne i starten av kampen i morgen, men vi vil komme for fullt utover i 1. omgang, tenker jeg. Vi har trent bra i ferien, og en slik kamp mot tabelltoeren blir garantert heftig. 

Støtte
- Vi gleder oss i alle fall, og håper igjen på støtte fra hjemmepublikumet fra en fullsatt tribune i Tinntjønnhallen lørdag, avslutter han.

Kampstart er klokken 17.00.

5. divisjon
Også Søgne 2 i 5. divisjon gjør det bra i sin serie. Laget som trener sammen med A-laget spilte bortekamp mot Vindbjart sist tirsdag og vant kampen overlegent 44-27. Laget ligger på 3. plass på tabellen med 14 poeng og åtte seriekamper spilt. Det er Risør Håndballklubb som topper divisjonen med 19 poeng og 10 kamper spilt. Sørfjell på 2. plass har også 10 kamper spilt og har per fredag 15 poeng.

Neste hjemmekamp i Tinntjønnhallen er mot Grane Arendal 3, 26. januar.
Sist oppdatert 10.01.2020 klokken 18:01 av Nicolai Prebensen

Line Govertsen Bjelland i kamp tidligere denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen). (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Bjørn Hagen er trener for Søgne HKs 3. divisjonslag. Lørdag leder han laget i storkampen mot Hinna 2. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no