Julie Ekeland Ose med en av sine 2 gullmedaljer denne søndagen. (Foto: Olav Eieland)

Medaljedryss til Søgne IL i SørVest-mesterskapet i Sandneshallen

  Redaksjonen
  13. jan 2020
  09:32
Av Olav Eieland, Søgne IL friidrett

Lørdag og søndag var fem utøvere fra SIL Friidrett samlet i friidrettens storstue i Sandnes. Det er vel unødvendig å si at det er stor friidrettsinteresse i Sandnes, noe som kan ha noe å gjøre med en ikke helt ukjent løpefamilie fra nabolaget. 

Våre ungdommer møter for første gang virkelig store grupper som trener sammen og driver hverandre, noe som er vanskelig å få til i småklubber som vår. Likevel: det vi har i Søgne er Jon Fjeld, merittert trener, og Harald Breivik, stavtrener og hopptrener fra Team Agder/Sørild, og viktigste av alt, vi har flotte ivrige ungdommer.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søndagen startet tidlig med kvalifisering og finaler i 60 meter hekk. Her løper Haakon Eieland inn til en sølvmedalje med ny personlig rekord 9.82. Deretter gikk det over i høyde for ham, hvor han fikk en delt gullmedalje. I 200 meter løper Julie Ekeland Ose inn til gull med tiden 27.58, for deretter å gå direkte over i høydekonkurransen og vinne gull i denne i øvelsen. Mathea Ekberg Bringedal og Joakim Hermansen deltok også i løpsøvelser denne dagen.

Totalt sett fikk våre fem utøvere denne helga syv Gullmedaljer, tre sølv og to bronsemedaljer. I tillegg gjorde våre ungdommer seg positivt bemerket med godt humør, fint samhold og «sportmanship». Det er viktig å ta vare på hverandre og konkurrentene når det av og til går litt stang ut.

Haakon Eieland i bane fem fra venstre under 60 meter hekkeløp søndag. (Foto: Olav Eieland)

Julie Ekeland Ose med gull både på 200 meter og i høyde. (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no