Tre ganger Sørli i samlagsmesterskapet

Skytterne fra Søgne gjorde seg igjen bemerket da det lokale skytterlaget stod som arrangør for samlagsmesterskapet for Agder lørdag. I alt 83 skyttere deltok i innendørsstevnet i Tinntjønnhallen, og etter finalerundene stod arrangørklubben igjen med ikke mindre enn fem klassevinnere, og om ikke dette var nok, stod familien Sørli for hele tre førsteplasser.
Kirsten Sørli sikret seieren i klasse 2 med 341 poeng, og i samme lag skjøt Johan Sørli 345 poeng og ble med det vinner av klassen V55. Før finalerunden i klasse 3-5 hadde Tor Harald Lund på skive en og Peter Sørli på skive to begge 248 poeng. I finalerunden ble det 10 treff og 100 poeng på begge to, men Sørli hadde en sentrumstreff mer enn Lund og sikret seieren med hårfin margin. Mette Elisabeth Finnestad også hun fra Søgne, ble beste kvinne med 343 poeng.
Med 249 poeng før finalen ledet Caroline Finnestad Lund klassen Junior (16-17 år). 100 poeng med ni sentrumstref i finalen gjorde Carloline uslåelig i konkurransen som hun vant hele seks poeng foran nummer to i klassen. Blant de eldste veteranene i klassen V73 var det igjen Harald Englund fra Søgne som innkasserte seieren med fullt hus og 350 poeng.
Greipstad følger opp
Klassen V65 ble vunnet av Dagfinn Vemmelvik  (bildet) fra Greipstad med 339 poeng, og fra samme skytterlag kommer Martin Ødegård som med 349 poeng tok en klar seier i klassen eldre rekrutt.
Rekruttklassen ble vunnet av Torkel Eieland, Iveland  med 345 poeng, og i klasse eldre junior var det Lars Rakkestad fra Vennesla som vant med 316 poeng.

God rekruttering
- Ikke bare resultatmessig gjør Søgne skytterlag det bra. Vi får også stadig nye medlemmer til klubben, sier Magne Lorentzen til N247 under finaleskytingen.
Han er klar på at dette skyldes det gode miljøet i klubben, og roser toppskytterne som alltid har tid og deler av sine erfaringer med de nye og yngre klubbmedlemmene.
Også Tor Harald Lund forteller om økt oppslutning i en allerede veldrevet klubb og tror klubbens gode treningfasiliteter er en viktig årsak til rekrutteringen.
Kirsten Sørli og Johan Sørli tok hver sin klasseseier i Tinntjønnhallen lørdag. (Foto: Jon Aamodt)
Caroline Finnestad Lund vant juniorklassen, mens Mette Finnestad Lund ble beste kvinne blant seniorene i klasse 3-5. (Foto: Jon Aamodt)