Rundspilte gjestene i 50 minutter

Søgne HK - Grimstad studentidrettslag 36-26,(17-11), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag.
Studentene fra Grimstad spilte jevnt med vertene Søgne HK i de første ti minuttene av kampen i Tinntjønnhallen lørdag. I de neste 50 minuttene var hjemmelaget flere hakk hvassere.
- Det var noen forferdelige minutter de først ti i ettermiddag, men så tok det seg godt opp. Forsvaret vårt i dag var ikke allverdens, men Vegard Bendiksen stod som vanlig godt, og tok mye av det som slapp gjennom, sa en fornøyd trener Jørn-Asle Hersvik til N247 etter 60 minutters spill.
Denne gangen var han fornøyd, både med dommerne og spillernes moral.
- Jeg klarte jo å holde kjeft, fortsatte han.
Kampen ble aldri spennende og heller ikke særlig underholdende, men når gjestene tilnærmet gir opp tidlig i kampen er det vanskelig å få til underholdning for tilskuerne.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Jørn-Asle Hersvik fornøyd med dommere og spill lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Storspill i begynnelsen av 2. omgang førte Søgne fra 17-11 til 25-13 på 10 minutter og om ikke før, var i alle fall kampen kjørt for Grimstad-karene da.
- Grimstad studentidrettslag var litt svakere enn forventet og de manglet to sentrale spillere, da ble det tidlig en enkel kamp for oss, avslutter Hersvik.
Toppscorer
Søgnes mestscorende ble nylig hjemvendte Endre August Pettersen med ni mål. Andreas Rinde-Rosland scoret syv, mens Jonas Eikås og Oliver Kreppen scoret seks hver.
Søgne ligger nå på andreplass med 18 poeng på tabellen etter Randesunds 40-20 seier over Holum lørdag. Randesund har 19 poeng med en kamp mer spilt.
Endre August Pettersen scoret ni mål mot Grimstad studentidrettslag lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Vegard Bendiksen stod igjen godt mellom stengene i seriekampen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)