- Nå vil vi ha fullt fokus på dameklær her på Unik, sier butikkeier Gunn Aina Andersen. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Satser videre på klær til damer

  Jon Aamodt
  11. feb 2020
  09:41
- Vi har valgt å ta en strategisk avgjørelse om å legge ned vår barneavdeling. Dette gjelder kun barneavdelingen, dameavdelingen vil fortsette for fullt, sier Gunn Aina Andersen som driver butikken Unik på Tangvall i Søgne. 

Andersen starte våren 2016 butikken Unik etter at eierne av den tidligere virksomheten Charlott valgte å avvikle etter 32 års drift på Tangvall. Som sin forgjenger har Unik satset på dameklær, men mot slutten av 2018 ble det i tillegg åpnet en egen avdeling med barneklær. Det er kun denne delen av virksomheten Andersen nå legger til side. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Fullt fokus på dameklær
- Vi ønsker som alltid å kunne gi kundene våre best mulig service og vareutvalg. Derfor velger vi nå å satse for fullt på å selge klær til damer i alle aldre. Vi går spennende tider i møte, og vi gleder oss til å vise dere nye lekre merker i butikken i tiden som kommer. Tusen takk til alle som har fulgt oss på veien så langt. Vi håper å se både kjente og nye fjes fremover også, sier Andersen som etter en periode med opphørssalg i barneavdelingen fortsetter driften av Unik med uforminsket styrke og fullt fokus på selskapets kjernevirksomhet.


- Det er kun barneavdelingen som avvikles, sier Gunn Aina Andersen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no