Dardan Dreshaj var kjapp til å skifte fra dress til spilletøy i pausen, og kom kjapt innpå etter hvilen. (Foto: Arild Hansen)

- For en herlig fredag

  Arild Hansen
  14. feb 2020
  20:47
Klokken 14.00 fredag giftet Fløy-spiller Dardan Dreshaj seg med sin kjære Donika inne i Rådhuset på Øvre Torv. Så ble det en kjapp familiemiddag på Montana, før det i all hast bar langs fylkesveien og ut mot Flekkerøy. Snaue tre timer senere var det av med dressen, og frem med Fløy-drakta. Noen minutter ute i andre omgang kom han innpå, og bidro faktisk til å være med og gjøre livet surt for et Start-lag som hanglet seg gjennom de siste 45, og hadde i perioder nok med å forsvare seg mot aggressive og langt mer spillekåte gutter fra øya.

Mange gratulasjoner
Om de gule innefra haltet på kunstgresset, ble lørdagen mer enn travel for en oppegående Dardan. Med i «bilkortesjen» etter et «JA» på rådhuset, var selvfølgelig flere av familiemedlemmene, ivrige som mange av dem er etter fotball, og ikke minst i å støtte kosovoalbaneren.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Dette ble jo en herlig fredag, på alle måter. Ekstra hyggelig var det jo med alle gratulasjonene inne på kamparenaen, blant med- og motspillere, samt at speaker ønsket meg hjertelig velkommen på denne travle, men samtidig veldig hyggelige fredagen, sier Dardan. 

Hjemmelaget spilte jevnt, og til tider «valset» spillerne over det nye eliteserielaget i den tiden han var innpå.

- Det ble jo et veldig trøkk etter pause, sier den nygifte til N247 fredag kveld, glad og veldig fornøyd på kanskje den gøyeste dagen så langt i hans unge liv

Regnet sidelengs
Sånn omtrent samtidig som sørlandsjenta Marte Olsbu Røiseland tok sitt første individuelle VM-gull på skiskyttersprinten i Anterselva, ordnet Start programmessig 1-0 mot Fløy ved Andre Trygvasson etter 7. min.

Så kom regnet, og det kom sidelengs, og de få tilskuerne som hadde møtt opp fikk se en førsteomgang som mer minnet om et stort gjesp inn i februarværet. Start stilte blant annet med brødrene Wichne (keeper-Amund) og sideback Eirik. Videre med kjente gutter som Kevin Kabran, Jesper Daland og Mathias Bringaker.

Artikkelen fortsetter under bildet.
(Foto: Arild Hansen).

Mer liv
Etter hvilen ble det litt mer liv. Og det var det gutta fra øya som stod for. At Start kastet innpå spillere som Damion Love, Erlend Segberg og Espen Børufsen hjalp ikke det granne. At Fløy fikset 1-1 etter ti minutters spill, var mer en fortjent. Kampens peneste angrep startet fra keeper Ante Knezovic, via Lasse Sigurdsen til Henrik «Heggi» Andersen, så tilbake til unge Sigurdsen som satte ballen i mål via stolperota. Og da jublet de veldig «blaude» fremmøtte.

- Dette var mer enn fortjent, sa Lasse og Henrik i garderoben før en like bløt dusj ventet.

- Joda, Fløy var gode de, spesielt etter pause. Da slet vi, sa Start-trener Joey Hardasson etter møte på gamlebanen i Lindebøskauen.

Takker
Dardan sier til N247 fredag kveld at han gjerne vil takke for den måten han og familien ble mottatt på, på Montana Grill.

- De gjorde jobben på kort varsel, og det kan jo tenkes at de gjorde det fordi den familien også er svært fotballinteressert. Sjefen der heter Sej Di Pepa, et etternavn kanskje flere kjenner igjen. Vi er i alle fall svært takknemlige, sier brudgommen.
Sist oppdatert 14.02.2020 klokken 21:10 av Nicolai Prebensen

Henrik «Heggi» Andersen (t.v.) og Lasse Sigurdsen var de siste spillerne bak 1-1-scoringer, hvor Lasse skjøt stang inn. (Foto: Arild Hansen)

Hele familien samlet etter at Fløy-spilleren Dardan Dreshaj giftet seg få timer før han spilte kamp mot IK Start fredag ettermiddag. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no