«Banket» Våg 2: - Vi var solide i 2. omgang

Søgne - Våg 2 29-14 (13-9). Kvinnenes 3. divisjon, Tinntjønnhallen, Søgne.
Det var som alltid god stemning på tribunen når Søgnes håndball-kvinner er i aksjon i Tinntjønnhallen. Torsdag kveld var intet unntak da Våg 2 ventet på motsatt banehalvdel for de blåkledde fra Søgne. Hjemmelaget har hatt en sterk sesong hittil og lå i forkant av kampen på 2. plass med 28 poeng, to poeng bak et Sola 2 lag som hadde spilt hele tre kamper mer. Kveldens motstandere, Våg 2, lå på sin side på en 9.plass med 15 poeng.
De ti første minuttene av kampen var jevnspilt med mange tøffe dueller. Søgne var upresise i den siste tredjedelen av spillet og hadde flere store sjanser, som de ikke klarte å omsette til scoringer. Utover i omgangen begynte de derimot å demonstrere de gode kvalitetene som bor i laget, og sakte men sikkert begynte de å rykke fra gjestene. De blåkledde vartet opp med en rekke flotte og hurtige kontringer, noe som er blitt et av kjennetegnene på dette underholdende håndballaget. Til pause sto det 13-9 til laget som trenes av Bjørn Hagen.
Hurtig
Etter pausen gikk Søgne ut i hundre, og Våg 2 slet med å takle det hurtige tempoet til vertene. Flere raske scoringer gjorde at differansen mellom lagene ganske raskt ble større og større utover omgangen, og med 15 minutter igjen å spille ledet de blåkledde 21-10. Den gode kontrollen på kampen beholdt de også i siste fase av andreomgangen, de og tok til slutt en komfortabel 29-14-seier.
Etter kampen var Søgne-trener Bjørn Hagen, stolt over det hans spillere hadde levert denne torsdagskvelden i Tinntjønnhallen.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Ingrid Odinsen i angrep i Tinntjønnhallen torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen).
- Forventet
- Kampen ble slik vi hadde forventet på forhånd. Jeg er veldig fornøyd med andreomgangen der vi er solide. Vi spiller som regel alltid best de siste 30, og i kveld slapp vi inn kun fem scoringer i andre omgang. Det ble en fin seier, der vi også fikk brukt alle våre spillere.
Neste kamp for Søgne spilles 8.mars klokken 12.00 i Tinntjønnhallen, og da er det Stavanger 2 som er motstander.
Sist oppdatert 27.02.2020 klokken 22:57 av Jon Aamodt
Trener Bjørn Hagen ser ut til å være bekymret. Det hadde vel han egentlig ingen grunn til torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)