- Vi har jobbet med å få inn litt forsterkninger i personalet som gjør at vi vil kunne åpne igjen allerede førstkommende mandag, sier apoteker Liv Homme ved Vitusapotek Søgne. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Åpner igjen mandag

  Jon Aamodt
  26. mars 2020
  13:51
- Vitusapotek Søgne er midlertidig stengt. Vi ønsker å fortelle at dette ikke skyldes sykdom eller at vi er i karantene. Vi har sett oss nødt til å gå til dette skrittet fordi vi har ansvar for leveranser til kommunehelsetjenesten både lokalt og også i store deler av det vestlige Agder, sier daglig leder og apoteker, Liv Homme til N247.

Hun forteller at for å sikre leveransedyktighet er personalet delt i to grupper som jobber noen dager hver,  men ikke sammen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Skulle noen i personalet bli syke så vil dermed ikke alle gå i karantene på en gang. På denne måten kan vi opprettholde leveransene til institusjoner, legevakt og hjemmesykepleie selv om vi blir berørt av sykdom. Det må man dessverre ta  høyde for i disse tider, tilføyer hun.

- Hjelper så godt vi kan
- Vi ønsker at våre lokale kunder skal vite at på tross av at situasjonen er som den er så svarer vi på telefonen, vi holder avtaler vi har gjort, og dersom du ringer så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Delvis åpent fra mandag
- Vi har jobbet med å få inn litt forsterkninger i personalet som gjør at vi vil kunne åpne igjen allerede førstkommende mandag. I første omgang vil vi holde åpent for publikum i tidsrommet klokken 12.00 - 16.00. Vi takker alle våre kunder for forståelse for den tøffe prioriteringen som er gjort, og vi ser frem til å kunne åpne igjen fra mandag 30. mars, sier apoteker Liv Homme. 

Vitusapotek Søgne er midlertidig stengt, men åpner igjen mandag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no