Påskepynt er hengt opp i bjørka ved seilerhytta i Høllen. Del dine påskebilder med N247s lesere nå. (Foto: Nicolai Prebensen)

Del dine påskebilder

  Nicolai Prebensen
  06. apr 2020
  12:15
Selv om påsken 2020 er svært annerledes for de fleste av oss starter vi også i år opp en ny runde med lesernes påskebilder. Som vanlig premierer vi de beste bildene med gavekort fra lokalt næringsliv.

Vi vil gjerne ha bilder som viser hvordan leserne takler hjemmepåsken, enten dere har hjemmekontor, er på jobb, steller i hagen eller har fordypet deg i en god kriminalroman. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Bildene kan sendes med epost til redaksjonen@n247.no, til vår Facebook-plattform, til telefon 991 02 247 eller til vår Instagram-konto med hashtag #N247no

Vi vil gjerne ha bilder med personer i en eller en annen form for aktivitet. Husk å legge ved navn på personene i bildet (holder med fornavn) og navnet på fotografen. 

Vinneren(ne) kåres like over påskehøytideligheten.

Bilder i breddeformat egner seg best i nettavisen :-)

For et par tre år siden sendte Sunniva Tofte dette bildet fra Tofte hvor flere generasjoner var med på våronna på gården. (Foto: Sunniva Tofte)

Inger Karen Aamodt sende oss dette bildet fra Søgne-skiltet til en tidligere påskekonkurranse. (Foto: Inger Karen Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no