Bildet er tatt mandag ettermiddag, like før fjerningen av jord og gress på Søgne stadion startet. (Foto: Nicolai Prebensen)

Mandag startet fjerningen av Søgne stadion

  Nicolai Prebensen
  06. apr 2020
  15:33
Mur i Sør sendte fredag ut informasjon om at de starter arbeidene med den underjordiske parkeringskjelleren som blir en del av Tangvall Arena. Dette er et omfattende arbeid som dekker et stort areal, og derfor bygges i ulike deler. 
 
Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi ønsker å ha en grei dialog med alle våre naboer og kunder i hele byggeperioden, og i den anledning ønsker vi å gi berørte løpende informasjon om planene og arbeidene på plassen, sa leder i selskapet Tom Arne Aamodt til N247 samme dag.


Mandag morgen ble deler av gressmatta på stadion innegjerdet og klokken 14.30 begynte maskinentreprenørens folk å grave og kjøre bort jord og gress.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Her fjernes de første bitene av gresset på Søgne stadion. I bakgrunnen sees det gamle «Bunnpris-bygget» hvor rivningsarbeidet har holdt på i noen dager. (Foto: Nicolai Prebensen).

Søgne stadion ble innviet 2. juli 1950 og fikk fast dekke (løpebaner) i 1982. Løpebanene ble sist renovert i 2001, i følge idrettsanlegg.no.
Sist oppdatert 08.04.2020 klokken 11:56 av Nicolai Prebensen

Deler av løpebanene som ble lagt i 1882 er nå fjernet. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no