Det har vært innbrudd i flere båter i Torvefjorden båthavn nylig. Politiet gjør åstedsundersøkelser tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Innbrudd i flere båter i Torvefjorden båthavn

  Nicolai Prebensen
  07. apr 2020
  19:11
Agder politidistrikt skriver i en Twitter-melding tirsdag kveld at det har vært flere meldinger om tyverier fra båter i Torvefjorden båthavn. Operasjonsleder Miriam Stausland sier til N247 at politiet til nå har registrert fem tilfeller.

- Vi er på vei til å foreta åstedsundersøkelse, sikre video, å undersøke båtene som har vært utsatt for tyveri, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Stausland oppfordrer båteiere til å sjekke båtene sine i gjeldende havn.

- Det har vært foretatt en sjekk av båter av folk som er tilknyttet anlegget, men vi vet ikke om alle båtene er sett etter enda. Oppdager folk tyveri kan de varsle om dette på politiets nettsider, eller ringe hvis det er snakk om store verdier som er borttatt, avslutter operasjonslederen. 

Tirsdag kveld kom en politipatrulje til stedet og undersøkte de forskjellige åstedene for tyveriene. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
En politipatrulje gjorde åstedsundersøkelser i båthavna tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Ikke mer å ta
Lars Skomedal hadde også ubudne gjester ombord i sin båt natt til tirsdag, det for andre gang på få dager.

- Sist uke stod den på land da jeg holdt på med vårpussen. Det var da jeg oppdaget at alle motorinstrumentene var forsvunnet sammen med hele panelet. Det har vært folk ombord i natt også, men jeg tror ikke noe ble stjålet da. Det var ingenting mer å forsyne seg med, alt forsvant sist gang, sier han.

Onsdag får N247 kjennskap til at det også er stjålet et gear fra en større båt samme sted, en båt som ikke vart sjøsatt enda. Derfor oppfordres folk til å sjekke båtene som ikke er sjøsatt.
Sist oppdatert 08.04.2020 klokken 15:45 av Nicolai Prebensen

Lars Skomedal fikk forrige helg besøk av tyver da båten stod på land. - Det har vært folk ombord i natt også, men da var det ingenting mer å ta, sier han til N247. (Foto: Nicolai Prebensen)

Det er fra Torvefjorden Båthavn det har vært tyverier fra båter i den siste tiden. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no