- Vi gleder oss enormt til å kunne åpne opp dørene på Søgne gamle prestegård 7. juni, sier Marit Gjertsen, daglig leder ved kultursenteret. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Vi åpner rolig 7. juni

  Nicolai Prebensen
  04. juni 2020
  10:37
Første søndag i juni åpner vi endelig opp Søgne gamle prestegård igjen. Det blir en rolig åpning med kafé, og historisk vandring hvor publikum blant annet kan gå innom Biber-utstillingen i fjellet bak kultursenteret, sier daglig leder Marit Gjertsen ved kultursenteret til N247 tirsdag.

Hun sier videre at de ansatte har vært på jobb, men av naturlige grunner har de ikke kunnet ta i mot besøkende. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det har vært en del aktivitet med frivillige lag og foreninger og området er fantastisk vakkert etter at hagevennene har gjort prestegården klar for sommeren. Kulturskolen har hatt små grupper i aktivitet og det jobbes med å få bygdemuseet ferdig til åpning 12. juli.

- 7. juni, dagen for gjenåpning, er kafeen åpen hvor det serveres suppe og noe søtt. Vi gleder oss enormt til å åpne og ønsker alle velkommen til Søgne gamle prestegård denne dagen. Antibac har vi nok av og det oppfordres selvsagt til å holde seg til de gjeldende smittevernreglene, avslutter Gjertsen.

Artikkelen ble først publisert 20. mai 2020.
Sist oppdatert 04.06.2020 klokken 10:48 av Nicolai Prebensen

Marit Gjertsen, Karen Elisabeth Leithe Abrahamsen, begge ved Søgne gamle prestegård og Svenn Aadne Nilsen gleder seg også til åpning av Søgne bygdemuseum 12. juli. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Slik blir det ikke på Søgne gamle prestegård enda, men foreløpig går det riktig vei. - Vi åpner rolig, sier Marit Gjertsen ved senteret. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no