- Også i år tar vi imot sykler og utstyr for videresending til Cuba. Alt av sykler og deler er av interesse, sier Finn G. Olsen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Onsdag og torsdag: - Ny innsamling av «Sykler til Cuba» i 2020

  Jon Aamodt
  24. aug. 2020
  09:54
Først publisert 20.05.2020.

- Søgne Cykleklubb organiserer også i år en innsamling av sykler, sykkeldeler og sykkelklær for «Sykler til Cuba», opplyser Finn G. Olsen i Søgne Cykleklubb. 

Det er setesdølen Jan Olsen med tilhold på Bygland som er initiativtaker og «primus motor»  og som i 20 år har organisert innsamling og sendt sykler til øynasjonen på den andre siden av Atlanterhavet. 

Les hva Olsen fortalte i mars 2019: Når alt klaffar, to små syklistar

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Her i Søgne er det 26. og 27. august som blir den store innsamlingsdagen. Da vil vi være tilstede i brakka på Salemsveien i tidsrommet 18.00-20.00, sier Olsen

- Alt av interesse
Han legger til at alle typer sykler til barn og voksne er av interesse. 

- I tillegg er vi interessert i sykkeldeler, hjul, dekk, verktøy, hjelmer, sykkelsko og sykkelklær. Skulle noen bedrifter eller lag sitte på et lite lager av T-skjorter med en logo på, vet vi at dette er populært og blir godt mottatt, tilføyer Olsen. 

Den lokale sykkelklubben ser også på muligheten for å kjøpe inn en eller flere sykler som kan være med på lasset, og Olsen legger til at det er fult mulig å bidra til finansiering av dette dersom man ikke har sykler eller utstyr å gi bort, men likevel ønsker å gi sin støtte.

Tidligere innsamlinger i Søgne har gitt god uttelling som denne saken fra 2018 viser: Kjempesuksess for «Sykler til Cuba».

- Ta kontakt på telefon 916 99 551 dersom du trenger hjelp for å få levert eller ønsker å kontakte oss utenom den perioden vi er på brakka, avslutter Olsen. 
Sist oppdatert 24.08.2020 klokken 09:55 av Jon Aamodt

To unge har fått nye sykler etter en tidligere innsamling og forsendelse til Cuba. (Foto: Jan Olsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no