- Det har vært uvanlig stille, og vi gleder oss veldig til å treffe folk igjen mandag, sier Mette Henriksen ved biblioteket på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

- Gleder oss veldig til å møte folk igjen

  Jon Aamodt
  22. mai 2020
  15:19
- Det har vært trist å ikke kunne ta imot folk slik som vi har vært vant til, og det har vært uvanlig stille. Vi har også savnet de «faste» som kommer innom for å lese avisen, ta en kopp kakao eller se seg rundt blant bøkene her i biblioteket, sier Mette Henriksen ved biblioteket på Tangvall til N247 fredag ettermiddag.

Sammen med resten av staben ser hun frem til mandag, da normaliseres driften av biblioteket i stor grad selv om ikke alt blir som før riktig enda. 

- Vi gleder oss til å kunne hjelpe folk igjen med å finne en god bok, finne ting de leter etter og komme med råd og anbefalinger. Samtidig har vi fremdeles enkelte begrensninger, og det er laget regler som må følges, tilføyer Henriksen (bildet). 

Foreløpig ingen kafé
På bibliotekets hjemmesider finnes en ryddig oversikt som forklarer hva som er tilbudene fra mandag av og hva som fremdeles vil være underlagt restriksjoner og begrensninger. Henriksen presiserer at bibliotekets kafé foreløpig ikke åpnes igjen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Åpningstidene ved bibliotekets avdelinger varierer, men for avdelingene på Tangvall og Nodeland vil åpningstiden fra mandag 25. mai være fra klokken 10.00 til klokken 14.00 mandag til fredag. 

bibliotekets hjemmeside finnes en detaljert oversikt over hva som er tilgjengelig og hvilke åpningstider som gjelder i den nærmeste tiden. 

Fra mandag 25. mai kan publikum igjen oppsøke bibliotekene på Tangvall og Nodeland. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no