Hummerviga 21 er lagt ut for salg til en prisantydning på 21,5 millioner kroner. (Foto: Kurt M. Engen/Sørmegleren)

Selger Hummerviga 21 for 21,5 millioner kroner

  Nicolai Prebensen
  22. mai 2020
  15:24
Hummerviga 21 ble torsdag lagt ut for salg gjennom Sørmegleren i Søgne. Eiendomsmegler Jon Andreas Røsstad sier til N247 at dette er en perle av en eiendom.

- Eiendommen har en historikk, men alt er nå på plass og ferdigattesten foreligger. Jeg kjenner ikke til tilsvarende prisantydning for en hytte i Søgne, og det nærmeste jeg finner er en eiendom i samme området som i 2011 ble solgt for i overkant av 19 millioner kroner, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Røsstad forteller videre at det allerede er stor interesse for eiendommen.

- Flere har satt seg på liste over interessenter, og trafikken på finn.no er stor. Andre har også tatt direktekontakt, så dette er tydeligvis en spennende eiendom, sier han.

En av eierne, Morten Stubstad, sier til N247 at mye er gjort siden sist gang eiendommen ble solgt.

Lunt
- Vi har oppgradert eiendommen, og Hummerviga er et fantastisk sted og svært lite utsatt for vind. Søgne er kåret til den varmeste kystkommunen i landet, og jeg har kåret viga til Søgnes luneste bukt, skryter Stubstad.

I Finn-annonsen står eiendommen beskrevet som en strandeiendom i særklasse med sjøbu, sandstrand og brygge. Lune og solfylte uteområder samt bilvei helt frem med parkering på gårdplassen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Hummerviga 21 er nå lagt ut for salg til den nette prisantydning av 21,5 millioner kroner pluss omkostninger. (Foto: Kurt M. Engen/Sørmegleren).

To mål
Hytta går over to plan og har fire soverom. Bruksarealet er på 108 kvadratmeter, og tomten er i overkant av to mål. Eiendommen har egen sandstrand samt en lang strandlinje.

Byggeåret for hytta er 2006.
Sist oppdatert 22.05.2020 klokken 15:40 av Nicolai Prebensen

Interiør fra Hummerviga 21 i Søgne. (Foto: Kurt M. Engen/Sørmegleren)

Eiendomsmegler Jon Andreas Røsstad i Sørmegleren. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no