- Etter kort tid er 11 tomter solgt og ytterligere en er reservert, sier Bjørns Stephansen i Repstad Eiendom om området Oftenesviga. (Foto: Repstad Eiendom AS)

- Tiltrekker seg boligkjøpere «utenfra»

  Jon Aamodt
  26. mai 2020
  20:11
- Det har vært bra salg og generelt bra respons i markedet. Etter kun kort tid er elleve tomter solgt og ytterligere en er reservert. Det betyr at vi nå setter i gang med grunnarbeider, vei og strøm inn i det nye feltet Oftenesviga i Søgne, sier Bjørn Stephansen i Repstad Eiendom til N247. 

Stephansen forteller om en viss usikkerhet da eiendomsselskapet helt på tampen av april startet salgsprosessen mot kunder som tidligere hadde satt seg på interesseliste. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Like etter påske, midt i «koronaperioden» var vi spente på resultater. Vi tenkte at vi har et attraktivt område, men med mange på hjemmekontor var vi usikre på responsen. Nå, etter kun et par uker med salg og markedsføring, har vi allerede solgt cirka 25 prosent av de 39 enebolig- og tre tomannsboligtomtene. Det er vi veldig fornøyd med, selv om vi visste at det var stor interesse for tomter i et område nær sjø og friluftsliv, med to lekeplasser og i tillegg en kvatalslekeplass helt i sjøkanten, fortsetter han. 

- Tilflyttere til kommunen
Stephansen har spesielt merket seg at det selges tomter ikke bare til lokale, men også til tilflyttere til kommunen. 

- Vi har solgt til familier som vil flytte hit, familier fra Oslo og Rogaland. Vi tenker det betyr at vi kan tiltrekke oss folk fra andre kanter når beliggenheten er riktig, og så langt har vi fått bevist at Oftenesviga er et interessant område, sier Stephansen og antyder at med snarlig oppstart i området, skal selskapet kunne overlevere ferdig planerte tomter til kjøpere i mai eller juni 2021. 

- Med god beliggenhet tiltrekker vi ikke bare lokale mennesker, sier Stephansen. (Foto: Repstad Eiendom AS)

Bjørn Stephansen i utbyggingsselskapet Repstad Eiendom. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no