Mats Holt (t.v.) skriver etter all sannsynlighet under for Fløy i løpet av torsdagen. Her sammen med trener Nikola Trajkovic. (Foto: Arild Hansen)

Fløy møter Bryne borte i treningskamp torsdag

  Arild Hansen
  24. juni 2020
  20:00
Torsdag ettermiddag klokken 18.00 ruller fotballen på nivå tre her hjemme igjen. I første rekke er det treningskamper det handler om, og i det meldte godværet setter en stor Fløy-tropp seg på bussen og drar mot Bryne for å møte de røde og hvite på Jæren. Kampen om seriepoengene starter hjemme mot Odd 2, enten lørdag 11. juli, eller på mandagen over helgen der igjen.

En annen hverdag
I år gjør Fløy comeback i Post Nordligaen. Etter å ha gått gjennom 3. divisjon i fjor uten å ha tapt en neste kamp, er forventningene skrudd litt opp, i hvert fall inne i den dype Fløy-kjerna. Men, hverdagen vil selvfølgelig bli helt annerledes i år. Med et høyere nivå, og så skal de møte enkelte klubber som har OBOS-ligaen i tankene. Og hvis Bryne mønstrer sitt sterkeste mannskap torsdag kveld, skal de blå og hvite fra øya få noe å tygge på.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mange millioner
Tidligere Start-spiller og utenlandsproff Jan Halvor Halvorsen er trener, og i de to sesongene han har trent klubben, har han hatt opprykk i tankene. For med et budsjett pålydende 20-22. millioner kroner, satses det veldig på Jæren. En del av spillerne er såkalte «proffspillere», og da gjør man vel ikke så mye annet utenom å løpe etter ball i hverdag og helger.

Fløy på sin side har et mer beskjedent budsjett pålydende 4,5 millioner, og det forteller litt om dagens to klubber som møtes til dyst. Men penger er ikke alt. Det er beina som skal snakke utpå kunstgresset. Og i løpet av kvelden vil man, selv om det er årets aller første økt, få et lite svar på hva folk kan vente seg utover sommeren og høsten.

Ny spiller
I løpet av torsdagen skriver mest sannsynlig Mats Holt under for Fløy. Han var innom på øya i vinter, men det ble med det. Nå skal han studere ved UIA fra høsten av, og midtstopperen fra Nøtterøy gleder seg over å være tilbake på øya.

- Det virker veldig bra her. Et godt miljø, og så er det mange gode spillere i troppen, sier 22-åringen, som har spilt et par kamper for Sandefjord i Eliteserien tidligere. Nå kommer han fra FK Tønsberg.

- Jeg ser gjerne at Mats skriver under for oss, og jeg vil ønske han velkommen til Fløy, sier trener Nikola Trajkovic til N247.

Fra før av har klubben midtstopperne Johan Naglestad, Erik Marcussen og Matej Dekovic.
Sist oppdatert 24.06.2020 klokken 20:37 av Nicolai Prebensen

Denne Fløy-troppen var onsdag samlet til den siste treningen før avreise til treningskamp mot Bryne torsdag. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no