Fløy vant en sterk borteseier mot Bryne borte torsdag kveld. (Foto: Preben Jensen)

Fløy vant: Pløyde Bryne av naturgresset på Jæren

  Arild Hansen
  25. juni 2020
  20:47
Bryne - Fløy 1-2 (0-2), Bryne Stadion treningskamp 2. divisjon PostNord-ligaen avdeling 2.

- En kjempefin torsdag for hele gjengen fra Fløy. Selv om dette var en treningskamp, og den første oppladningen til seriestart i helgen 11-13. juli hjemme mot Odd 2, blir jo denne hjemturen ekstra gøy. Å vinne 2-1 mot en av seriefavorittene på naturgresset på Bryne stadion, må gutta og trenerteamet få en ekstra fjær i hatten for, sier Vidar Røsstad i sportslig utvalg i Fløy.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Veldig artig
I forkant av treningskampen skrev N247 om Brynes satsing de to siste sesongene. Og ikke minst om hva de har i tankene før årets korona-sesong sparkes i gang. Men 22. millioner kroner i lommeboka, har de kun ett mål for øyet; Opprykk til 1. divisjon. I og med at sesongen er blitt krympet til halv serie, blir det nok langt vanskeligere for jærbuene å nå målet. For det er flere klubber som ønsker å ta heisen opp en etasje, og de røde og hvite fra Vestlandet fikk nok noe å tenke på ved 20.00-tiden torsdag kveld når de måtte gå i garderoben med 1-2 tap i sekken. For selv om det ikke deles ut poeng ennå, blir nok Fløys seier borte mot Bryne lagt merke til i fotballkretser.

- Guttene våre gjorde en heroisk innsats, og spesielt i første omgang viste vi takter. Vi stod godt bakover, og var hissige fremover, noe også 2-0 til pause forteller om. Det ble litt slakkere etter hvilen, men det gikk veien, sier en veldig glad Røsstad.

Ei uke ferie
Etter kampen torsdag venter ei uke ferie for Fløy-spillerne. Så møtes de før neste helg, og så er det bare åtte dager til poengene begynner å rulle. Odd 2 hjemme i første kamp kan bli en gøyal affære, og med kampen mot Bryne i bakhodet, og kommende treninger, skal man ikke se bort fra at årets nyopprykkede lag fra øya kan gi mange en nesestyver utover sommeren og høsten.

- Det er en gøyal og flott gjeng vi har med å gjøre. Og i dag viste de en vinnervilje som varmet ekstra i de 25 varme som var fra før av, sier Røsstad på telefonen fra Bryne like etter kampslutt.

Slik kom kampens tre scoringer:
De blå og hvite gutta fra øya tok ledelsen etter 24. minutter. Tobias Henanger klinker til fra 25 meter, og ballen går i en bue og videre i mål. Bare fire minutter etter er det klart for 2-0. Henrik «Heggi» Andersen lurer seg inn på bakerste spiller i Bryne-forsvaret som ikke får klarert. Skuddet er hardt, og Jærbuenes keeper er uheldig med klareringen.

To minutter før ordinær tid er ute, reduserer Rogvi Baldvinsson på et knallskudd på halvvolley.

- Å vinne 2-1 mot en av seriefavorittene på naturgresset på Bryne stadion, må gutta og trenerteamet få en ekstra fjær i hatten for, sier Vidar Røsstad i sportslig utvalg i Fløy. (Foto: Preben Jensen)

Vidar Røsstad i sportslig utvalg i Fløy. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no