Vidar Nilssen på Joker Høllen rakk ikke ut på brygga under den siste "offisielle" "Cars, bikes and coffee" for hans del torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Siste «Cars, bikes and coffee» for Vidar på Høllebrygga

  Nicolai Prebensen
  18. sept. 2020
  11:00
Som kjent er Vidar Nilsen, kjøpmannen på Høllebrygga, i ferd med å planlegge nedleggelsen av butikken han har drevet i 20 år. En gang i løpet av vinteren stenger han dørene for godt og trer over i pensjonistenes rekker.


Nilssen er kjent og aktiv i motormiljøet og har i flere år i sommersesongen, i noen timer, stengt parkeringsplassen for andre enn motorkjøretøyinteresserte, to- og firehjulinger.

- I kveld er det litt vemodig. Dette er den siste «Cars, bikes and coffee-gjengen» kommer ned på Høllebrygga. Dette er ikke et offisielt treff, men med årene har det bare blitt slik, sier Nilssen som har mer en nok med å betjene kaffetørste, pølsesultne og is-hungrige kvinner og menn, mange i solide skinndresser.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Fullt
Hele parkeringsplassen foran butikken er full av motorsykler, mens Høllebrygga er full av veteranbiler, helt ut til ytterst på brygga. Torsdag var det så fullt at bussen fikk noe problemer med å komme seg rundt rundkjøringen. Det ordnet seg raskt.

- Det kan hende noen dukker opp igjen neste torsdag hvis været er fint, men i kveld er det siste gang vi forbereder et storbesøk, fortsetter Nilssen, uten å ha tid til å bli med ut på brygga for fotografering.

Grillselskap
- Etter dette treffet her er vi invitert til Linneflaten. Der venter kollegene i Disciples MC Norge. De har fyrt opp grillene og tar i mot oss med åpne armer. Miljøet blant entusiastene er godt, sier Per Pouls som har en finger med i «Cars, bikes and Coffe», sammen med Hans Tore Tangerud.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Vidar Nilssen (innfelt) på Joker Høllen åpnet parkeringsplassen og hele Høllebrygga for motorkjøretøyentusiaster for siste gang torsdag kveld. I alle fall «offisielt». (Foto: Nicolai Prebensen).

Han forteller videre at med det været de har torsdag kommer det til å bli mye biler og motorsykler her nede. og han fikk rett.

Før klokken passerte 18.30 var det fullt på Høllebrygga, mange sjåfører med passasjerer og mange skuelystne. 

Mange to- og firehjulinger
- Vi har vært mellom 120 og 150 kjøretøy her nede, og det blir nok det samme i kveld. Stort sette er alle voksne personer og vi vet at de er opptatt av smittevernsreglene. Det er bare å se seg rundt, så ser du at det ikke samles folk i store grupper, slik det ble gjort før 12. mars. «Enmeteren» er også tydelig, avslutter Pouls. 

Se flere bilder i bildekarusellen under artikkelen.
Sist oppdatert 18.09.2020 klokken 13:45 av Nicolai Prebensen

massevis av flotte biler og motorsykler i Høllen torsdag ettermiddag og kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Foran eller bak på denne Cadillacen? (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no