Avvikler butikken på Tangvall. - Vi holder på til det ikke er mer å selge, sier innehaver av Unik, Gunn Aina Andersen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Avvikler tradisjonsrik virksomhet

  Jon Aamodt
  15. okt. 2020
  11:42
- Det er ingen enkel beslutning å ta, men av helsemessige årsaker avvikler jeg nå butikken på Tangvall, sier innehaver av klesbutikken Unik, Gunn Aina Andersen til N247.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Andersen har siden mars 2016 drevet butikken Unik i lokalet hun overtok etter den tidligere virksomheten Charlott som stengte dørene på tampen av 2015 etter å ha forsynt bygda med damekonfeksjon i 32 år. 

I løpet av de årene Andersen har drevet sin virksomhet på Tangvall inneholdt butikken også en egen avdeling med barneklær i en periode. 

- Heier på Tangvall
- Det har vært veldig gøy å drive på Tangvall, og det er utelukkende helsemessige årsaker til at jeg nå må gi meg, understreker Andersen. 

Avgjørelsen om avvikling har blitt til i løpet av en relativt kort periode, og innehaveren har ikke vært i kontakt med utenforstående parter som eventuelt kunne tenke seg å drive konseptet videre. 

- Alt har skjedd ganske fort. Nå starter vi opphørssalg og holder på med dette så lenge vi har varer igjen å selge. Utover det har jeg ingen planer, men jeg vil gjerne legge til at jeg heier på alle som står på her på Tangvall og ønsker alle lykke til videre, avslutter Andersen. 

Gunn Aina Andersen har drevet Unik siden mars 2016. Nå avvikles butikken av helsemessige årsaker. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no