Bodli Flo Berge Gausdal blir lensmann i Søgne og Songdalen 1. november i år. (Foto: Nicolai Prebensen)

Blir lensmann i Søgne og Songdalen: - Jeg gleder meg veldig

  Nicolai Prebensen
  17. okt. 2020
  17:41
Etter fullført politihøyskole i 2004, noen måneder på lensmannskontoret på Tangvall og deretter til lensmannskontoret i Vennesla i 15 år, blir Bodil Flo Berge Gausdal lensmann i Søgne og Songdalen fra og med 1. november i år.

- Det er egentlig 2. november som blir min første arbeidsdag på Brennåsen, det er en mandag, men jeg har allerede vært der ute noen ganger i det siste, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver, sier hun når N247 møter henne midt i Vennesla sentrum onsdag.

Flo Berge Gausdal sier at for hennes del var det på tide å prøve noe annet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg har jobbet mest innenfor etterforskning og forebyggende, og er nå politikontakt for Vennesla og Iveland kommune. Politikontakten skal være det viktigste kontaktpunktet mellom politiet, befolkningen og de ulike aktørene i den enkelte kommune. Det har vært en fantastisk fin tid her oppe, og jeg har trivdes veldig godt. Innbyggerne er trivelige, men nå var det på tide og prøve noe annet, og ikke minst utfordre meg selv litt.

Vågsbygd
- Jeg er opprinnelig Vågsbygd-jente, men bor i Søgne nå og har også bodd noen år på Nodelandsheia i Songdalen. Jeg har fulgt med på bygdene selv om jeg har vært i et annet lensmannsdistrikt, og vi har også hatt en god del kontakt med lensmannskontoret jeg snart skal lede. Jeg gleder meg veldig, og ikke minst bli godt kjent med mine nye kolleger, fortsetter hun.

Det første hun skal gjøre i ny jobb er å bli kjent med sine nye medarbeidere.

- God relasjon
- Selv om jeg kjenner en del av lokalmiljøet i Søgne og Songdalen kjenner mine nye kolleger det mye bedre, og det blir viktig i den første tiden å sette seg inn i hva lensmannskontoret jobber med i bygdene våre. Jeg vet at det er et godt samarbeidsmiljø, og det blir min jobb å videreutvikle dette. Jeg vil bygge en god relasjon til hver enkelt medarbeider, og jeg vil ha det høyt under taket. Vi skal spille på de ressursene vi har, og vi skal spille godt, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bodil Flo Berge Gausdal blir lensmann i Søgne og Songdalen fra 1. november i år. (Foto: Nicolai Prebensen).

Flo Berge Gausdal håper også på å bli synlig i bygdene.

- Publikum skal få kjennskap til hvem vi er, vi skal være synlige og ikke minst tilgjengelige. Det blir en del nytt for meg i lensmannsrollen, men jeg får støtte meg på mine medarbeidere når arbeidet starter 2. november. Vi skal jobbe videre med det som er bra, og utnytte de gode ressursene kontoret i dag har, sier hun.

Den påtroppende lensmannen er gift, mor til tre barn og har en imponerende historikk som håndballspiller. Hun har spilt i Våg Vipers og var tre år i Tertnes som elitespiller fra 1998 til 2001. Håndballskoene ble satt på hylla i sesongen 2005/2006, men hun trener nå jenter 10 i Søgne Håndballklubb og stortrives med det.

- Håndballen er som en storfamilie, og jeg har stortrivdes med sporten, og gjør det fremdeles. Jeg følger med på Vipers via TV-skjermen, og hobbyen som trener for jentene er kjempegivende. Miljøet er svært bra, og det er en glede hver gang vi samles til trening eller kamp, avslutter hun.
Sist oppdatert 18.10.2020 klokken 10:34 av Nicolai Prebensen

Lensmannskontoret i Søgne og Songdalen ligger i 1. etasje i dette bygget på Brennåsen i Songdalen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no