Prosjektleder for Tangvall Park, Tom Arne Aamodt sammen med ordfører Jan Oddvar Skisland og artist Jens Olai Justvik på fellesområdet til Tangvall Park. (Foto: Jon Aamodt)

- Stor skaperglede i bygda

  Jon Aamodt
  15. okt. 2020
  19:16
Beboere, butikkansatte, naboer og alle andre interesserte var torsdag ettermiddag invitert til åpningsfest i det splitter nye leilighetskomplekset Tangvall Park. Det var utbyggerne Kleplandsveien AS bestående av Aamodt Hus, Mal i Sør og Murisør som inviterte og hadde satt sammen et program med underholdning og offisiell åpning på fellesområdet i byggets andre etasje. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Til å foreta snorklipping var ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap) invitert, og 
hovedattraksjonen i underholdningen var ingen ringere enn artisten Jens Olai Justvik som i en times tid underholdt med sang og poesi. (Bildet, foto: Jon Aamodt).


- Stolte av å være med på å styrke Søgne
Det var prosjektleder Tom Arne Aamodt som ønsket velkommen til festivitas, og han fortalte i sin innledning om byggeprosessen som har gått over fire år og de to siste årene vært arbeidsplass for rundt 60 håndverkere. 

- Dette er en fortsettelse av å utvikle Tangvall til en sterk, trygg og bærekraftig bydel i Kristiansand kommune, fremhevet prosjektlederen. 

Videre la han vekt på bygget felles fasiliteter som blant annet inneholder stue, (bildet, foto: Jon Aamodt) to «hotellrom», og han ga tydelig uttrykk for at alle som har vært involvert, i dag er litt stolte av resultatet. 

Takket for skapergleden
Ordfører Jan Oddvar Skisland understreket gjentatte ganger den store skapergleden i bygda og takket alle som er involvert i denne. Han unnlot hellet ikke å få med budskapet om at «alle skal med», og la til at han har stor tro på fellesfunksjoner som utbyggerne har lagt vekt på her. 

Totalt besøkte i overkant av 120 mennesker arrangementet i det flott høstværet på Tangvall torsdag ettermiddag.(Foto: Jon Aamodt).

Sist oppdatert 15.10.2020 klokken 19:21 av Jon Aamodt

Ordfører Jan Oddvar Skisland foretok den offisielle snorklippingen på Tangvall Park torsdag ettermiddag. (Foto: Lars Erik Nes)

Tangvall Park med butikk i første etasje. Fellesområdet ligger i andre etasje med utsikt mot sentrum. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no