16-åringen Silje Gundersen spiller ishockey for Stavanger Oilers kvinner elite som denne helgen vant tre kamper mot Vålerenga. I lørdagskampen scoret Silje fire mål i 8-2 seieren. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Fire mål i en kamp av Silje

  Jon Aamodt
  22. nov. 2020
  15:02
Stavanger Oilers kvinner elite har vunnet alle kamper og leder årets serie i ishockey. Denne helgen har laget spilt tre kamper mot Vålerenga, og 16-åringen Silje Gundersen fra Søgne har igjen utmerket seg på isflaten i Siddishallen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi spilte første kamp fredag, og da funket alt som det skulle. Vi hadde en god oppvarming, og stemningen i laget var på topp da vi kom ut på isen til første periode. Vi gikk ut i høyt tempo og gjorde alt etter planen. Med et lag som stod på helt til slutt fikk vi puttet seks ganger og vant kampen 6-1, sier Silje til N247. Selv hadde hun to assist i fredagens kamp. 

Fire scoringer lørdag
Hun forteller at lørdagens kamp gikk i samme sporet som dagen før, og laget gikk på banen for å score mange mål. Det resulterte i en ny brakseier der Stavangerlaget til slutt kunne gå av banen med seier 8-2. Dette resultatet kom etter fire scoringer av 16-åringen fra Søgne. I tillegg hadde hun en assist i lørdagskampen. 

Ny sliteseier søndag
- Kampen søndag senket vi oss til motstanderens nivå og Vålerenga tok ledelsen 1-0. Vi utlignet etter 15 minutter, men Oslo-laget fikk to nye mål i andre periode og ledet kampen. Før siste periode bestemte vi oss for å ikke gi oss, men stå på og kjempe. Vi fikk etter hver utlignet til 3-3 og puttet to til mot slutten av kampen som dermed endte 5-3 og nok en seier tross at vi ikke spilte like godt i denne kampen, sier Silje og legger til at det dessverre ikke ble mål på Søgne-jenta i den siste kampen. 

- Vi vant likevel til slutt og leder serien etter å ha vunnet alle kamper til nå, avslutter friskusen fra Søgne. 

Arkivfoto av ishockeyspiller Silje Gundersen fra Søgne (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no