- Vi er aldri syke, sier Tina Merland som var førstemann uti i Høllen mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi er aldri syke

  Nicolai Prebensen
  23. nov. 2020
  14:31
Det er mandag ettermiddag, tre-fire grader i lufta og et strålende høstvær. Ut av det blå kommer fem jenter ned til moloen i Høllen, hiver av seg klærne og kaster seg i sjøen som etter måling viser seg å være like i overkant av seks grader.

- Dette gjør vi nesten hver eneste dag, mye oftere om vinteren enn om sommeren, sier Tina Mersland som var førstemann uti.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Venninnegjengen møtes mange ganger i uka, og da bader de. I dag var de på besøk i bygda, og da skulle det selvfølgelig bades, i går i Kristiansand.

- Vi er aldri syke og trenger heller ikke å drikke tran. Dette har vi holdt på med lenge, og rekorden vår er å være i sjøen i 24 minutter i elleve graders vann, fortsetter Mersland. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Lyst på et bad? Dette er sjøtemperaturen mandag ettermiddag i Høllen. (Foto: Nicolai Prebensen).

Mandag varte badingen i rundt fire minutter, i seks graders vann, og ingen av jentene klaget på kulda. Det så ut som om de koste seg i vannet, utrolig nok for oss som ikke er vant til denslags.

Tina Mersland, Julia Rippel, Judi Fong, Anne Christine Kator og Tine Moseid storkoste seg i sjøen i Høllen mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no