Politiloggen for Agder natt til lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen for Agder i helgen: To personer gjennom isen i Kristiansand

  Nicolai Prebensen
  09. jan 2021
  15:15
Agder:
Kristiansand klokken 14.47: Politiet får melding fra AMK om personer som har gått igjennom is på vann på Sødalsmyra. Begge to skal være i sikkerhet. Tidligere i dag fikk 110-sentralen melding om en person som gikk gjennom isen på Jegersberg. Dette i følge fvn.no.

- Alle nødetatene rykket ut til stedet. Tilstand til de som har vært i vannet er bra. Blir tilsett av helsepersonell. En person blir med ambulanse til sykehus på grunn av nedkjøling. Person nummer to er uskadd, skriver politiet på Twitter.

Valle klokken 06.45: Melding om bil som har kjørt på en elg på RV9 mellom Valle og Honnevje. Ikke meldt om personskade. Viltnemnda er varslet.

Kristiansand klokken 06.30. En huseier overrasket to menn som gjorde innbrudd i en bolig i Elvegata. De to stakk fra stedet. Politiet undersøker åstedet og leter etter de mistenkte. Det er stjålet blant annet en pc. Politiet oppretter sak.

Lillesand klokken 03.46: Melding om at noen unge menn har knust en rute på en butikk i Lillesand sentrum. Politiet har vært i området og lett etter gjerningspersoner uten resultat. Dersom vitner har gjort observasjoner kontakt politiet. Politiet oppretter sak på forholdet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Grimstad, Fevik klokken 03.47: Melding om mulig branntilløp i en bolig. Politiet og brann har vært på stedet. Ikke oppdaget noe brann. Ikke funnet noe årsak til noe svidd lukt. Politiet avslutter på stedet.

Kristiansand, Slettheia klokken 02.00: Mann anmeldt for bruk av narkotika.

Kristiansand, Vågsbygd klokken 01.45: Melding om at det skytes fyrverkeri i området Grågåsveien. Politiet var i området, men har ikke sett noe til de som hadde gjort dette.

Mandal klokken 01.35: Melding om at en kvinne har knust er rute på en bil. Politiet har hatt kontakt med partene. Opprettes sak på forholdet. Vurderes om dette skal etterforskes videre eller ordnes partene imellom.

Kristiansand, Vågsbygd klokken 01.28: Melding om høy musikk fra en privat adresse som forstyrrer nattero for naboer. Politiet har hatt kontakt med aktuelle person som demper lydnivået.

Kristiansand klokken 00.43: Publikum overasket et mann som forsøkte å stjele en sykkel. Politiet har lett etter gjerningspersonen uten hell. Forholdet har skjedd i Kirkegata.

Arendal klokken 00.14: Melding om høy musikk fra en privat adresse som forstyrret natteroen for naboer. Løste seg før politiet ankom.

Lindesnes, Vigeland 23.50: Mann anmeldt og førerkortet beslaglagt. Kjørt 111 kilometer i timen i 70-sone med bil.
Sist oppdatert 09.01.2021 klokken 15:35 av Nicolai Prebensen

Politiloggen for Agder i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no