- For andre personer som har vært innom restaurantens lokaler i denne perioden må det vurderes om de er nærkontakter. De bes derfor om å ta telefonisk kontakt med koronasenteret, sier kommuneoverlege Styrk Fjærtoft Vik. (Foto: Kristiansand kommune)

Smitte på restaurant i Kristiansand

  Nicolai Prebensen
  09. jan 2021
  20:31
Det er i dag lørdag påvist smitte hos gjester og ansatte på restauranten «Bellini» i Markens gate i Kristiansand.

Det har vært smitteførende personer på restauranten lørdag 2. januar og vi ber alle som har vært på restauranten den dagen i perioden klokken 17.00-19.30 om å gå i karantene og teste seg.

Videre har personale på restauranten vært smitteførende fra mandag 4. januar. Derfor skal alle som har vært gjester på restauranten fra og med mandag 4. januar og til nå gå i karantene, bestille time til test på koronasenterets nettside, og teste seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det opplyser kommuneoverlege Styrk Fjærtoft Vik.

Karantene eller isolasjon
De aktuelle personene skal være i karantene i 10 dager etter at de var på restauranten. Dersom noen som har vært der har symptomer forenlig med covid-19, skal de være i isolasjon fram til testresultat foreligger.

I så fall skal også husstandsmedlemmene deres være i karantene.

- For andre personer som har vært innom restaurantens lokaler i denne perioden må det vurderes om de er nærkontakter. De bes derfor om å ta telefonisk kontakt med koronasenteret, sier Vik. 

Koronasenteret er tilgjengelig for rådgiving for innbyggerne på telefon 948 09 041 fra klokken 08.30 -14.45 søndag morgen.  

Vaskes ned
Bellini har praktisert frivillig registrering for gjestene med kontaktinformasjon og alle som har registrert seg vil etter hvert bli kontaktet av koronasenteret.

Restauranten er stengt fra 9. januar. Den blir vasket ned og åpner så igjen fra 11. januar med nytt personale.

Pressemelding fra Kristiansand kommune.
Sist oppdatert 09.01.2021 klokken 20:35 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no