Politiloggen for Agder natt til søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen søndag: Ny person gjennom isen i Kristiansand

  Nicolai Prebensen
  10. jan 2021
  09:57
Agder
Kristiansand klokken 16.29: Melding om person som skal ha gått gjennom isen ved Øvre Jegersbergvann, sliter med å komme seg opp. Nødetater er på vei.

Klokken 16.42 meldes det at personen er tatt opp av vannet av dykkere fra brannvesenet.

Klokken 16.46 melder politiet at luftambulansen er i ferd med å lande på stedet.

- Personen som har vært i vannet er våken, kald og kontaktbar. Undersøkes av helse på stedet. Kjøres til Sørlandet sykehus Kristiansand, skriver politiet.

Søndag morgen:
Grimstad: Politiet har i går kveld og natt fått melding om at det skal ha vært bøssebærer fra Røde Kors i området Fevik og Vik. Politiet har snakket med Røde Kors som bekrefter at de ikke har ute bøssebærere på grunn av covid-19. Politiet har sjekket i området uten resultat.

Kristiansand klokken 06.20. Melding om at det er knust en rute på Dvergsnes skole. Kommunen varslet. Politiet har vært på stedet og det opprettes sak på forholdet.

Åseral klokken 02.23: Gutt i tenårene anmeldt for kjøring med bil uten å inneha gyldig førerkort. Foresatte orientert.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Agder: På grunn av væromslag med høyere temperatur og regn får politiet flere meldinger fra forskjellig deler av distriktet om underkjølt regn på bakken både på veger og på bakken generelt. Det som gjelder vegnettet er formidlet til Vegtrafikksentralen.

- I forbindelse med dette så har noen bilførere brukt anledningen til å teste kjøreferdighetene sine på glatta diverse steder i distriktet. Politiet har mottatt meldinger om sladding med mer fra Kvinesdal, Lyngdal, Kristiansand ved UIA, Sørlandsparken, Grimstad og Arendal.

- Vi har vært til stede på noen av stedene for å forebygge å ha dialog med noen av dem som har kjørt. Andre har vi ikke hatt kapasitet til å følge opp. Ingen har fått noen reaksjoner på disse forholdene i natt, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 22.45: Gutt anmeldt for vold mot politiet. Hadde forsøkt å sparke og spytte etter politiet. Politiet var på stedet etter melding om slagsmål. Gutten er overlatt til foresatte. Politiet oppretter sak på forholdet.

Agder: Politiet har i kveld fått flere meldinger på bruk av fyrverkeri forskjellige steder i distriktet.  Noen av meldingene har vi sett på. Foreløpig har politiet ikke utdelt noen reaksjoner på noen av forholdene.
Sist oppdatert 10.01.2021 klokken 17:09 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no