De store douglasgranene er borte og erstattet med stolper. I løpet av en måneds tid skal veibelysningen være på plass. (Foto: Jon Aamodt)

- Blir lys i løpet av en måneds tid

  Jon Aamodt
  11. jan 2021
  12:17
I slutten av november 2020 skrev N247 om fellingen av de store douglasgranene like ved Søgne videregående skole. 


- Vi har tenkt tidligere på å få bort disse store trærne, uten at det har blitt noe av. De store douglasgranene er plantet på tre ulike områder ved skolen. Nå skal vi få belysning langs veien her, og da passer det å felle disse store trærne, fortalte Roy Magne Jensen ved skolen den gang. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Nå er trærne ryddet bort, stolper er på plass, men armaturer og belysning mangler fremdeles. 

Kapasitet og prioritering
- Det er meldt inn behov om veibelysning på denne strekningen, og nå er vi i gang med dette arbeidet, sier Vidar Pedersen til N247 mandag formiddag. Pedersen er byggeleder for veibelysning i fylket og følger opp denne saken. 

I følge byggelederen skal det ikke ta lang tid før det blir lys i stolpene langs fylkesveien fra «det gamle fjøset» til broa over Søgneelva. 

- Ferdigstillingen har med kapasitet og prioritering å gjøre, forklarer Pedersen og legger til at etter de tilbakemeldinger han har fra utførende entreprenør, regner han med at belysningen vil være på plass i løpet av en måneds tid. 

Bildet under:  Terje Abusland og Roy Magne Jensen fra Søgne videregående skole ved de store douglasgranene som nå er felt for å gi plass til veibelysning. (Arkivfoto: Jon Aamodt). 

Stolper til veibelysning er på plass langs hele strekningen frem til broa over Søgneelva. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no