- De tre øverste divisjonene er med i toppfotball-protokollen. Elite, OBOS og PostNord-ligaen skal spille både hjemme og borte mot hverandre, sier Kari Lindevik som er leder av Divisjonsforeningen. (Foto: Arild Hansen, arkiv)

Serieoppsettet for PostNord-ligaen er klart

  Arild Hansen
  13. jan 2021
  19:43
Går alt etter planen, og ikke fotballspillet her hjemme blir like forstyrret av koronapandemien som i fjor, skal det spilles dobbeltkamper i de tre øverste divisjonene i 2021-sesongen.

Nå er det sikkert ikke så mange sjeler som går rundt og tenker fotballstart her hjemme i det kalde januarværet som herjer landsdelen for tiden. Uansett, onsdag ble i hvert fall serieoppsettet for PostNord-ligaen klart.
 
To Fløy-spillere
Dermed fikk fjorårets Fløy-kaptein Henrik «Heggi» Andersen ønsket sitt oppfylt; Hans nye klubb Øygarden FK skal møte Fløy. Også Matej Dekovic, som har vært midtstopper for øy-laget de siste sesongene, kommer med sin nye klubb Egersund til Flekkerøy. Et eventuelt kampoppsett kommer senere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Alt forandret
Da koronaviruset slo inn over landet i mars i fjor, ble nær sagt all idrett i Norge satt på prøve. Fotballserier ble snudd på, mens veldig mange ble avlyst. I PostNord-ligaen ble det kun spilt enkelt serie, samt et sluttspill for de syv beste klubbene, hvor Fløy deltok.

- De tre øverste divisjonene er med i toppfotball-protokollen. Elite, OBOS og PostNord-ligaen skal spille både hjemme og borte mot hverandre. Som de gjorde i 2019-sesongen. 2020-sesongen ble jo forstyrret av koronaviruset som kom brått på, og vi måtte snu oss på hælen og seriespillet ble jo utsatt, sier Kari Lindevik som er leder av Divisjonsforeningen.

Normalt
Nå håper jenta fra øya at alt kommer inn i det normale igjen, og at alle kamper blir gjennomført. Når det gjelder 3. divisjon og alt annet spill nedover, må man enda vente med.

For Fløy sin del blir det tre turer til Trondheim, to til Bergen og en til Haugesund. Ellers bli det noen turer til forskjellige steder på Østlandet.
 
14 klubber
Følgende klubber er med i PostNord-ligaen:
Øygarden, Sotra, Vard, Egersund, Arendal, Fløy, Odd 2, Notodden, Fram, Kjelsås, Skeid, Nardo, Levanger og RBK 2.

Onsdag ble serieoppsettet for PostNord-ligaen klart. (Foto: Arild Hansen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no